Video: The Sims4 Stadsliv del 1 – Queer Sim !

letsplay-sims4-stadsliv-1-youtube

Hello vänner! För ett tag sen berättade jag ju om att jag ska komma igång med att spela igen. Ett av mina absoluta favoritspel genom alla tider är The Sims. Så nu har jag börjat spela Sims igen, närmare bestämt Sims4.

Prenumerera på Teknifiks Youtubekanal!

Jag har precis köpt senaste expansionen: Stadsliv! Ni får hänga med när jag börjar spela och min queera sim (så bra att man kan få göra helt egna “könsinställningar” i spelet nu mer) Sam flyttar in i sin nya lägenhet och utforskar sina omgivningar.

Kom med idéer, önskemål och förslag på vad Sam kan göra av sitt liv i kommentarerna nedan! ?

Förresten:

Är du tjej/kvinna* och vill snacka spel? Gå med i min nya Facebookgrupp!

gaming-head

Gaming Queens startade lite hux flux i förra veckan efter att jag snackat med lite gaming-intresserade bruds på Twitter. I gruppen kan vi prata om spel vi gillar, dela recensioner, ge spel-tips, dela streams och youtube-videos med mycket mer. Ansök om medlemskap i Gaming Queens på Facebook här.

*Gruppen är för personer som identifierar sig som tjejer/kvinnor, queer, trans eller icke-binära. 

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 157 times, 1 visits today)

8 kommentarer

 1. Jeanette 5 december, 2016 at 08:38

  Oj, jag har spelat mycket Sims i mina dagar och jag kan ibland få suget att börja igen. Har dock mest Sims 3 spel. Men har en bärbar pc som inte klarar av att spela Sims på:-/ Men suget finns där, får höra med min datorkunniga man vad som kan behövas köpa till min dator för att få datorn att klara av det 🙂

  Reply
 2. Rullström 5 december, 2016 at 11:12

  Ooh!! Spännande introduktion! Hej Elin och sol sol Sam! ?? Vilka yrken finns? Och har de tagit bort hela önskesystemet?

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 5 december, 2016 at 11:20

   Wii! Kul att du tycker det!
   Här står det vilka karriärer som finns. I Stadsliv tillkommer också en karriär inom sociala medier!!
   Jo önskningarna finns kvar. Sam har en livslång önskan kring populäritet typ att ha många vänner.

   Reply
 3. Rullström 5 december, 2016 at 16:39

  Wowwowwow, det låter väldigt spännande. Är personligen nyfiken på att se Sam i en karriär inom sociala medier även om att äga ett galleri inte låter så tokigt heller 😀

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 5 december, 2016 at 16:43

   Så många val!!! Haha svårt. Hoppas någon mer chippar in en åsikt så jag slipper välja själv haha ?

   Reply
 4. Hanna 12 december, 2016 at 17:08

  Äga ett galleri! Har själv startat butik och det är svårare än jag trodde. Förstår inte alla funktioner hehe. SÅ kul med en Sims-älskare 🙂 heja!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *