Video: The Sims 4 Stadsliv del 2 – Inreder Sams lägenhet


Som ni vet gick ju allt lite fel med den här videon. Men nu har jag gjort en liten ”räddning”. Jag har helt enkelt speedat upp filmen och spelat in en voice over. Så ni får se lite hur inredningen av Sams lägenhet gick till.

Jag tycker det blev rätt mysigt ändå. By the way så har jag aktiverat intäktsgenerering på mina youtubeklipp nu. Jag kommer kanske i bästa fall tjäna typ en krona. Så det är inte därför jag gjort det utan för att få möjlighet att tidsinställa videos. Det hjälper ett effektiviserings-freak som jag! Bara så ni vet.

Hoppas ni haft en lugn julhelg. Lämna gärna förslag på vad ni vill se i Sims 4 Stadsliv i den här serien framöver. ?

4 reaktioner på ”Video: The Sims 4 Stadsliv del 2 – Inreder Sams lägenhet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering