Video: The Sims 4 Stadsliv del 2 – Inreder Sams lägenhet

Som ni vet gick ju allt lite fel med den här videon. Men nu har jag gjort en liten “räddning”. Jag har helt enkelt speedat upp filmen och spelat in en voice over. Så ni får se lite hur inredningen av Sams lägenhet gick till.

Jag tycker det blev rätt mysigt ändå. By the way så har jag aktiverat intäktsgenerering på mina youtubeklipp nu. Jag kommer kanske i bästa fall tjäna typ en krona. Så det är inte därför jag gjort det utan för att få möjlighet att tidsinställa videos. Det hjälper ett effektiviserings-freak som jag! Bara så ni vet.

Hoppas ni haft en lugn julhelg. Lämna gärna förslag på vad ni vill se i Sims 4 Stadsliv i den här serien framöver. 👇

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 125 times, 1 visits today)

4 kommentarer

  1. karl 26 december, 2016 at 20:12

    Nu blev jag så inspirerad till att spela själv så jag köpte the Sims till min macbook pro… Damn you to HECK 😉

    Reply
  2. Evelina 27 december, 2016 at 04:08

    alltså PEPPEN på att spela The Sims nu!! tur för mig att det är mellandagsrea på både datorer och The Sims 4!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *