Video: FML – det blir ingen video


Det kanske är lätt att tänka sig att jag som utger mig för att kunna det här med teknik och grejor alltid lyckas med allt jag gör. FEL. Stort fel. Halva mitt liv går åt till att googla lösningar på diverse problem känns det som.
Det spelar liksom ingen roll hur många nya saker man köper, program man lär sig eller timmar man lägger ned. Något ska alltid krångla. Den enda skillnaden är väl att man med tiden blir bättre på att googla.

I veckans video får ni höra mitt gnäll över mina senaste teknik-fails. Hade storslagna planer för gamingvideos under julen men nu vettefan hur det blir. Skulle ju använda december till att ta det lugnt och koda ett nytt tema till bloggen. Vilket fortfarande är planen. Usch det är så jäkla störigt när sådana här saker ska stå i vägen för ens kreativitet.
Epic LOL på att när jag skulle lägga in slutskärmen (ni vet en tidigare video och den lilla ikonen för min kanal man kan trycka på) så såg jag att slutbilden, den orangea och turkosa, av någon anledning försvunnit från videon??! Alltså SUCK!!!! Orkar inte..
Oh well! Ny dag nya tag och så vidare.
[includeme file=”prenumererayoutube.php”]

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

2 reaktioner på ”Video: FML – det blir ingen video”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!