Video: FML – det blir ingen video

Det kanske är lätt att tänka sig att jag som utger mig för att kunna det här med teknik och grejor alltid lyckas med allt jag gör. FEL. Stort fel. Halva mitt liv går åt till att googla lösningar på diverse problem känns det som.

Det spelar liksom ingen roll hur många nya saker man köper, program man lär sig eller timmar man lägger ned. Något ska alltid krångla. Den enda skillnaden är väl att man med tiden blir bättre på att googla.

I veckans video får ni höra mitt gnäll över mina senaste teknik-fails. Hade storslagna planer för gamingvideos under julen men nu vettefan hur det blir. Skulle ju använda december till att ta det lugnt och koda ett nytt tema till bloggen. Vilket fortfarande är planen. Usch det är så jäkla störigt när sådana här saker ska stå i vägen för ens kreativitet.

Epic LOL på att när jag skulle lägga in slutskärmen (ni vet en tidigare video och den lilla ikonen för min kanal man kan trycka på) så såg jag att slutbilden, den orangea och turkosa, av någon anledning försvunnit från videon??! Alltså SUCK!!!! Orkar inte..

Oh well! Ny dag nya tag och så vidare.

Prenumerera på Teknifiks Youtubekanal!

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 7 times, 1 visits today)

2 Kommentarer

  1. Annie - lättlagat vegokäk 19 december, 2016 at 22:23

    Alltså haha, det här är jag med teknik alltid!! Känns ändå tröstande att det även händer proffsen <3

    Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *