Video: FML – det blir ingen video


Det kanske är lätt att tänka sig att jag som utger mig för att kunna det här med teknik och grejor alltid lyckas med allt jag gör. FEL. Stort fel. Halva mitt liv går åt till att googla lösningar på diverse problem känns det som.
Det spelar liksom ingen roll hur många nya saker man köper, program man lär sig eller timmar man lägger ned. Något ska alltid krångla. Den enda skillnaden är väl att man med tiden blir bättre på att googla.

I veckans video får ni höra mitt gnäll över mina senaste teknik-fails. Hade storslagna planer för gamingvideos under julen men nu vettefan hur det blir. Skulle ju använda december till att ta det lugnt och koda ett nytt tema till bloggen. Vilket fortfarande är planen. Usch det är så jäkla störigt när sådana här saker ska stå i vägen för ens kreativitet.
Epic LOL på att när jag skulle lägga in slutskärmen (ni vet en tidigare video och den lilla ikonen för min kanal man kan trycka på) så såg jag att slutbilden, den orangea och turkosa, av någon anledning försvunnit från videon??! Alltså SUCK!!!! Orkar inte..
Oh well! Ny dag nya tag och så vidare.
[includeme file=”prenumererayoutube.php”]

2 reaktioner på ”Video: FML – det blir ingen video”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering