Linnea och Sara från PP3 pratar Westworld i TV-seriepodden

tvseriepodden1
Foto: Sveriges Radio

Att följa en TV-serie och samtidigt följa en podd om sagda TV-serie har blivit lite av ett nytt favoritsätt att konsumera kultur för mig. Jag har ju tidigare tjatat om Nerdettes GoT-podcast. Så när jag fick höra att Linnéa Wikblad och Sara Kinberg pratar om Westworld nu i sin poddspinoff TV-seriepodden blev jag jätteglad.

Westworld, för er som missat detta, är senaste dramaseriehypen från HBO! Det är som Jurassic Park möter Äkta människor möter Red Dead Redemption, typ. I sann HBO-anda är det en del sex, en del naket och en hel del gory bloody omotiverat våld. Jag har sett fyra avsnitt hittills och gillar det!! Älskar alltid en välgjord, påkostad serie som involverar humanoider.

Men åter till poddtipset. Tv-seriepodden är rakt upp och ned Linnéa och Sara som snackar om veckans avsnitt direkt efter det har sänts. Det blir som att ha några kompisar att diskutera med fast på distans (och som inte hör när du skriker “men neeej ni har fel” eller liknande). De är roliga och smarta och de kan sina kulturreferenser pga har ju bästa popkulturprogrammet i etern och är uppnebart proffs.

Det får bli veckans podcasttips!!

Skulle vara kul att göra en egen Tv-seriepodd någon gång. Vem är pepp?!

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 28 times, 1 visits today)

2 Kommentarer

 1. Annie - lättlagat vegokäk 1 november, 2016 at 07:36

  Åh nice!! Under mina tre år som brevbärare lyssnade jag faktiskt sjukt mycket på vanlig radio, och det blev en hel del PP3. Linnea Wikblad i mitt <3 Följer också Westworld så ska LÄTT börja lyssna på denna podcast. Ditt tips på neredette-podcasten har varit årets bästa hittills!

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 1 november, 2016 at 07:43

   Åh najs!!! Ibland avundas jag människor med mer podcast-kompatibla jobb. Även fast jag nog lyssnar på betydligt mer podd än genomsnittsmänniskan. Men finns ju så mycket bra!
   Tror du kommer digga denna podd stenhårt!

   Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *