Linnea och Sara från PP3 pratar Westworld i TV-seriepodden

tvseriepodden1
Foto: Sveriges Radio

Att följa en TV-serie och samtidigt följa en podd om sagda TV-serie har blivit lite av ett nytt favoritsätt att konsumera kultur för mig. Jag har ju tidigare tjatat om Nerdettes GoT-podcast. Så när jag fick höra att Linnéa Wikblad och Sara Kinberg pratar om Westworld nu i sin poddspinoff TV-seriepodden blev jag jätteglad.
Westworld, för er som missat detta, är senaste dramaseriehypen från HBO! Det är som Jurassic Park möter Äkta människor möter Red Dead Redemption, typ. I sann HBO-anda är det en del sex, en del naket och en hel del gory bloody omotiverat våld. Jag har sett fyra avsnitt hittills och gillar det!! Älskar alltid en välgjord, påkostad serie som involverar humanoider.
Men åter till poddtipset. Tv-seriepodden är rakt upp och ned Linnéa och Sara som snackar om veckans avsnitt direkt efter det har sänts. Det blir som att ha några kompisar att diskutera med fast på distans (och som inte hör när du skriker ”men neeej ni har fel” eller liknande). De är roliga och smarta och de kan sina kulturreferenser pga har ju bästa popkulturprogrammet i etern och är uppnebart proffs.
Det får bli veckans podcasttips!!

Skulle vara kul att göra en egen Tv-seriepodd någon gång. Vem är pepp?!

2 reaktioner på ”Linnea och Sara från PP3 pratar Westworld i TV-seriepodden”

  1. Åh nice!! Under mina tre år som brevbärare lyssnade jag faktiskt sjukt mycket på vanlig radio, och det blev en hel del PP3. Linnea Wikblad i mitt <3 Följer också Westworld så ska LÄTT börja lyssna på denna podcast. Ditt tips på neredette-podcasten har varit årets bästa hittills!

    1. Åh najs!!! Ibland avundas jag människor med mer podcast-kompatibla jobb. Även fast jag nog lyssnar på betydligt mer podd än genomsnittsmänniskan. Men finns ju så mycket bra!
      Tror du kommer digga denna podd stenhårt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering