Linnea och Sara från PP3 pratar Westworld i TV-seriepodden

tvseriepodden1
Foto: Sveriges Radio

Att följa en TV-serie och samtidigt följa en podd om sagda TV-serie har blivit lite av ett nytt favoritsätt att konsumera kultur för mig. Jag har ju tidigare tjatat om Nerdettes GoT-podcast. Så när jag fick höra att Linnéa Wikblad och Sara Kinberg pratar om Westworld nu i sin poddspinoff TV-seriepodden blev jag jätteglad.
Westworld, för er som missat detta, är senaste dramaseriehypen från HBO! Det är som Jurassic Park möter Äkta människor möter Red Dead Redemption, typ. I sann HBO-anda är det en del sex, en del naket och en hel del gory bloody omotiverat våld. Jag har sett fyra avsnitt hittills och gillar det!! Älskar alltid en välgjord, påkostad serie som involverar humanoider.
Men åter till poddtipset. Tv-seriepodden är rakt upp och ned Linnéa och Sara som snackar om veckans avsnitt direkt efter det har sänts. Det blir som att ha några kompisar att diskutera med fast på distans (och som inte hör när du skriker ”men neeej ni har fel” eller liknande). De är roliga och smarta och de kan sina kulturreferenser pga har ju bästa popkulturprogrammet i etern och är uppnebart proffs.
Det får bli veckans podcasttips!!

Skulle vara kul att göra en egen Tv-seriepodd någon gång. Vem är pepp?!

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

2 reaktioner på ”Linnea och Sara från PP3 pratar Westworld i TV-seriepodden”

  1. Åh nice!! Under mina tre år som brevbärare lyssnade jag faktiskt sjukt mycket på vanlig radio, och det blev en hel del PP3. Linnea Wikblad i mitt <3 Följer också Westworld så ska LÄTT börja lyssna på denna podcast. Ditt tips på neredette-podcasten har varit årets bästa hittills!

    1. Åh najs!!! Ibland avundas jag människor med mer podcast-kompatibla jobb. Även fast jag nog lyssnar på betydligt mer podd än genomsnittsmänniskan. Men finns ju så mycket bra!
      Tror du kommer digga denna podd stenhårt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!