Läsbarhet på Tech Thursday och Aftonbladet Morgon

aftonbladet-morgon-tekniksvep-elin-haggberg

Dongle-gate och smarta trädgårdar i Aftonbladet Morgon

Den här veckan var jag med i Aftonbladet Morgons tekniksvep på tisdagen och vi pratade om ”donglegate”, alltså att med de nya Appleprodukterna behöver du adaptrar (dongles) till nästan allt. Stor snackis i techvärlden just nu.
Sen tog jag också upp det här med smarta trädgårdar som ju är en drömpryl för mig med radioaktiva fingrar (allt som växer dör bara jag sneglar på det). Skrev ju om det i mitt inlägg om tech-kickstarters häromdagen.

Tech Thursday om läsbarhet för bloggar (och hemsidor generellt)

lasbarhet-webb-blog
Denna vecka på Tech Thursday på Influencers of Sweden har jag skrivit om läsbarhet på nätet. För att göra en blogg attraktiv och få förstagångsläsare att bli återkommande så gäller det att ha god läsbarhet. Personligen blir jag enormt opepp på att läsa bloggar med på tog för långa rader, svårlästa typsnitt, för långa paragrafer och för lite radavstånd.

Läs inlägget Tech Thursday: Så gör du din blogg lätt att läsa >>

 
Hoppas ni får en jättefin torsdag! ☀️☀️

3 reaktioner på ”Läsbarhet på Tech Thursday och Aftonbladet Morgon”

  1. Inlägget hos IoS om läsbarhet var sååå bra! Kände att jag faktiskt redan var duktig på en hel del av grejerna, men fick också lära mig en hel del nytt som jag tar med mig i mitt bloggande. Tack!
    Sambon var snabb att köpa en macbook nu för ett tag sedan innan de nya släpps då han ville ha de gamla uttagen, orka allt det här med adaptrar?!

  2. Pingback: 10 anledningar varför företagande är det bästa jag vet ⋆

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering