VLOGG och Q&A: Sjuk på TV

vlogg-sjuk-omslag-fb
Har varit sjuk hela himla veckan och det är såååå segt. Det började som en förkylning med helt igensvullen hals och en härlig slemhosta. Sen kom total nästäppa/snuva. Eftersom jag har problem med bihålorna så satte det sig sedan, som vanligt, i bihålorna vilket gör mig helt sänkt i bihålehuvudvärk.
Det är så frustrerande för liksom 2-3 dagar sjuk i en förkylning, det kan jag förstå, men när det blir så här långdraget blir jag så himla himla frustrerad och fattar inte varför jag inte blir frisk? Okej nog med gnäll nu. Men nu vet ni varför det är lite lägre tempo här på bloggen.
Klippte ihop denna lilla vlogg i helgen i alla fall. Den handlar om min medverkan i Aftonbladet Morgon (wiii!), när Clara var här en sväng och fotade lite bilder till sin blogg i mitt kontor (kolla på videon så förstår ni) och så svarar jag på två frågor från min Q&A som flera hade ställt.

◈ Hur väcktes mitt teknikintresse? 

◈ Hur kom det sig att jag startade min blogg?

Så svaren på dessa två frågor får du OCKSÅ i veckans video. Varsågoda.

[includeme file=”prenumererayoutube.php”]

2 reaktioner på ”VLOGG och Q&A: Sjuk på TV”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering