Premiär som teknikexpert i TV i Aftonbladet Morgons tekniksvep

teknifik-elin-haggberg-teknikbloggare-aftonbladet
Obs bara en screenshot-bild, inte en video!

Okej det är extremt svårt att fånga en snygg screenshot när man pratar i grodperspektiv hehe. Men igår, mitt i förkylningsdimman, fick jag ett samtal från Aftonbladet TV som undrade om jag ville vara med i deras Tekniksvep och prata om de senaste tech-nyheterna.
Det ville jag såklart!! Jag fick vara med via Skype – eftersom jag bor i Örebro som ni vet. Det var jättekul. Jag pratade om Samsungs katastrof med Galaxy Note 7 (klicka för att komma till klippet) som de fått lov att återkalla fullkomligt efter att flera enheter börjat brinna av sig själva.
Med i snacket fanns också grymma Fredrik Wass och vi pratade också om Google Home och framtiden med röststyrning (jag tror på den!).
Fredrik pratade även om ämnet botar, att botar är de nya apparna. Jag har tidigare skrivit en del om den här bot-trenden också. Tycker det är himla intressant!
Klicka på länkarna och kolla på klippen vetja! 
Superkul att få vara med och jag hoppas det kan bli fler gånger.

Hur tyckte ni jag tog mig ut i rutan?! ??

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

11 reaktioner på ”Premiär som teknikexpert i TV i Aftonbladet Morgons tekniksvep”

  1. Snyggt! När jag har haft jobbintervjuer via skype har jag pallat upp laptopen med en trave tjocka böcker (bra användningsområde för gammal kurslitteratur) får att få en mer smickrande vinkel. Om du är obekväm med grodperspektivet kanske det är något att prova till nästa gång (jag är övertygad om att det blir sådana).

    1. Ja jag tänkte på det innan att jag skulle göra det och sen tyckte jag inte det såg så farligt ut men det var ju för att sänkte hakan när jag tittade på mig själv i den lilla rutan i nederdelen av skärmen. Sen när jag tittade upp i kameran istället: tada groda!
      Så nästa gång absolut boktrave! (Om det nu blir en nästa gång).
      Tack finis ❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!