Premiär som teknikexpert i TV i Aftonbladet Morgons tekniksvep

teknifik-elin-haggberg-teknikbloggare-aftonbladet
Obs bara en screenshot-bild, inte en video!

Okej det är extremt svårt att fånga en snygg screenshot när man pratar i grodperspektiv hehe. Men igår, mitt i förkylningsdimman, fick jag ett samtal från Aftonbladet TV som undrade om jag ville vara med i deras Tekniksvep och prata om de senaste tech-nyheterna.
Det ville jag såklart!! Jag fick vara med via Skype – eftersom jag bor i Örebro som ni vet. Det var jättekul. Jag pratade om Samsungs katastrof med Galaxy Note 7 (klicka för att komma till klippet) som de fått lov att återkalla fullkomligt efter att flera enheter börjat brinna av sig själva.
Med i snacket fanns också grymma Fredrik Wass och vi pratade också om Google Home och framtiden med röststyrning (jag tror på den!).
Fredrik pratade även om ämnet botar, att botar är de nya apparna. Jag har tidigare skrivit en del om den här bot-trenden också. Tycker det är himla intressant!
Klicka på länkarna och kolla på klippen vetja! 
Superkul att få vara med och jag hoppas det kan bli fler gånger.

Hur tyckte ni jag tog mig ut i rutan?! ??

11 reaktioner på ”Premiär som teknikexpert i TV i Aftonbladet Morgons tekniksvep”

  1. Snyggt! När jag har haft jobbintervjuer via skype har jag pallat upp laptopen med en trave tjocka böcker (bra användningsområde för gammal kurslitteratur) får att få en mer smickrande vinkel. Om du är obekväm med grodperspektivet kanske det är något att prova till nästa gång (jag är övertygad om att det blir sådana).

    1. Ja jag tänkte på det innan att jag skulle göra det och sen tyckte jag inte det såg så farligt ut men det var ju för att sänkte hakan när jag tittade på mig själv i den lilla rutan i nederdelen av skärmen. Sen när jag tittade upp i kameran istället: tada groda!
      Så nästa gång absolut boktrave! (Om det nu blir en nästa gång).
      Tack finis ❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering