Video: Mer om Google Pixel Mina tankar kring mobilens design, funktioner och hur den står sig mot Apples iPhone.

google-pixel-youtube

Hej!! Ny vecka, nya tag. Ny måndag – ny video på min youtubekanal. I dag var jag med igen och pratade om tekniknyheter i Aftonbladet Morgon (var med förra veckan också). Här kan du se hela Tekniksvepet >> Vi pratade bland annat om Googles nya mobiltelefon Google Pixel samt nya Nintendokonsollen Switch.

Btw – förra veckan hade jag problem med grodperspektivet. I dag var det ljuset. 


Det såg bra ut när jag testade men när de ringde upp var bilden ändå för mörk så jag fick dra på ljuset på datorn vilket gav en härlig glans i hyn. 😅 Om det blir fler gånger får jag mata på med puder som en äkta TV-sminkare. Hur som helst!

Det är ju alltid så himla kort i sådana här TV-grejor så jag hann ju inte ens prata om Google Pixels funktioner och hur den framstår jämfört med Apples iPhone. Vilken tur då att veckans youtube-video är en titt på just detta. 👇

Prenumerera på Teknifiks Youtubekanal!

Kolla in videon och berätta gärna dina spontana tankar kring Googles nya mobil. Är det något du skulle kunna tänka dig att skaffa? Varför – varför inte?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 51 times, 1 visits today)

2 kommentarer

 1. Wilda 25 oktober, 2016 at 19:41

  Jäklar så bra du är! Blir starstruck faktiskt! 😀 Så proffsig, tydlig och engagerande. Du gör ju Tekniksvepet intressant när snubbarna raljerar bort det mesta. Tack för det!

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 25 oktober, 2016 at 19:47

   Åh men tack!!! Vad glad jag blir. Det är himla svårt att hinna säga något bra när det är så högt tempo tycker jag. Så jätteglad att du upplever att jag tillför något bra. ❤️

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *