Så redigerar jag mina filmer till Youtube

redigera filmer till youtube video Premiere Pro CC
Något som många frågar mig är hur jag redigerar mina Youtube-filmer. Så när jag redigerade förra veckans video spelade jag in alltihop och nu har jag klippt ihop en video om det.
Herre-min-je vad meta det var att redigera den här filmen om att redigera film?!?! Så förvirrande. Det är också svårt att sitta och prata med sin dator i över en timme (för så lång tid tar det, har ju klippt ned alltihop VÄLDIGT mycket). Det blir lite knasigt ibland. T.ex. när jag säger triangel istället för rektangel och liknande. ?

Jag vet att många är nyfikna på hur jag har gjort mitt intro i Adobe After Effects. Går inte in något på det i den här videon men jag kan berätta att jag följt den här tutorialen om hur man gör en sliding effect i After Effects. Animeringen av Teknifik som ser ut som att den målas fram har jag lärt mig från denna tutorial om hur man gör en animerad hipsterlogo.
[includeme file=”prenumererayoutube.php”]

Har ni fler frågor kring filmredigering? Önskemål på framtida videos? Var vänlig lämna in dessa nedanför ?✨?

3 reaktioner på ”Så redigerar jag mina filmer till Youtube”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering