Så redigerar jag mina filmer till Youtube

redigera filmer till youtube video Premiere Pro CC
Något som många frågar mig är hur jag redigerar mina Youtube-filmer. Så när jag redigerade förra veckans video spelade jag in alltihop och nu har jag klippt ihop en video om det.
Herre-min-je vad meta det var att redigera den här filmen om att redigera film?!?! Så förvirrande. Det är också svårt att sitta och prata med sin dator i över en timme (för så lång tid tar det, har ju klippt ned alltihop VÄLDIGT mycket). Det blir lite knasigt ibland. T.ex. när jag säger triangel istället för rektangel och liknande. ?

Jag vet att många är nyfikna på hur jag har gjort mitt intro i Adobe After Effects. Går inte in något på det i den här videon men jag kan berätta att jag följt den här tutorialen om hur man gör en sliding effect i After Effects. Animeringen av Teknifik som ser ut som att den målas fram har jag lärt mig från denna tutorial om hur man gör en animerad hipsterlogo.
[includeme file=”prenumererayoutube.php”]

Har ni fler frågor kring filmredigering? Önskemål på framtida videos? Var vänlig lämna in dessa nedanför ?✨?

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

3 reaktioner på ”Så redigerar jag mina filmer till Youtube”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!