Remake av hemmakontoret: sneak peak

hemmakontor remake sneakpeak
Som ni vet så initierade jag för ett tag sen en remake av mitt hopplösa hemmakontor som jag aldrig använder. Det är alldeles snart klart och jag tänkte därför ge er denna lilla sneakpeak – ni som följer mig på Instagram (@teknifik) har förstås redan sett detta.
På den vänstra bilden ser ni lite av det jättefina armeringsjärnet som Max hjälpt mig fixa. Jag har set så många bilder på det på Pinterest och tycker det är både snyggt och praktiskt. Vi har en f.d. dörr som blivit en vägg precis där skrivbordshörnan är och där passar armeringsjärnet perfekt (för det är som en ram runt liksom).
Vi köpte järnet på K-Rautas trädgårdsavdelning (för 119 kr), dock så var det då alldeles rostigt och fult med utstickande pinnar. Men Max, mekaniker och fixare som han är, tog det till jobbet och monterade fästen, sågade av de utstickande pinnarna och målade hela svart. Jag är SÅ nöjd!
Det som fattas nu innan jag kommer fota ”efter”-bilderna och visa hela kontoret är den där dockningsstationen för laptopen så vi kan få ordning på sladdkaoset som uppstår när skärm, tangentbord, mus etc ska kopplas till laptopen. Den är lite on the pricy side så jag inväntar löning sen blir det beställning.
Men redan nu så kan jag säga att skillanden är ENORM! Kontoret är inte lika överfyllt med saker utan känns fin och inspirerande att sitta vid. Att ha skärmen i hörnet är 100 gånger trevligare än mot väggen. Har redan suttit där i princip varje kväll och jobbat vid min stora skärm.
SÅ PEPPAD inför min blogghöst nu alltså. Innan så satt jag och drömde om ett borta-kontor eftersom jag trivdes så dåligt med att jobba hemma. Men nu ser jag verkligen fram emot att sitta i mitt fina hemmakontor. HURRA!

Om ni har några frågor om hemmakontorsfixet eller bara glada utrop var god lämna dem nedan! ? ? ? Ha en superfin lördag! ?

2 reaktioner på ”Remake av hemmakontoret: sneak peak”

  1. Åh, håller verkligen med om hur mycket en liten makeover kan göra för lusten och glädjen. Håller själv på att snickra ihop lite smarta lösningar för mitt hemmakontor och det känns så bra varje gång jag stiger in där nu. Ska bli roligt att se dina bilder sen 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

PLUS

Gör som 2000+ andra och prenumerera på Teknifik Plus. Ett mailutskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig.

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering