Min nya kattkompis

klarakatt-blogg-1 klarakatt-blogg-3
Säg hej till Klara, vår nya kattkompis som har adopterat oss som sina nya människor. Det är min morbror som haft henne innan men hon behövde ett nytt hem med människor med lite mer tid.
Vi har haft katt tidigare men tyvärr blev hon påkörd efter bara ett år. Sedan dess har våra hjärtan längtat efter en ny kattkompis och nu är hon äntligen här.
klarakatt-blogg-2
Hon ligger och sover i mitt knä när jag skriver det här. Men det är lite klurigt att jobba för hon har ett väldigt stort närhetsbehov och gosar lite som en hund: buffar med huvudet, härjar runt, slickas jättemycket. Då blir det inte mycket jobb gjort kan jag säga. ? För episka mängder cat-snaps – lägg till elin.haggberg på Snapchat!
Den här veckan är det massa jobb med att jobba undan inför Barcelona så jag ligger i fas sedan och såklart packa, tvätta och fixa bra grejer till den här veckan. Mitt inlägg med techtips till studenter blev en riktigt succé – kul!

På radion om min resa till 100 Tjejer kodar

Imorgon klockan 11 kommer jag vara med i Förmiddagen på P4 Örebro och prata om min resa till 100 Tjejer kodar!!! Lyssna gärna då – går bra var du än bor via webben http://sverigesradio.se/orebro 
Förberedelserna pågår för fullt nu kan man se om man kikar på hashtaggen #100tjejerkodar på Instagram. Jag och mina tre roomies som ska dela lägenhet på lägenhetshotell har insett att vi ska flyga med samma flyg på lördagkväll. KUL! Ska bli så skönt att flyga på kvällen för en gång skull – känns som så himla ofta man flyger vid 7.30 och måste vara på flygplatsen så himla tidigt. Det här blir en rätt behaglig resa på så vis.

Hoppas ni har en skön tisdag! ?

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

4 reaktioner på ”Min nya kattkompis”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!