Min nya kattkompis

klarakatt-blogg-1 klarakatt-blogg-3

Säg hej till Klara, vår nya kattkompis som har adopterat oss som sina nya människor. Det är min morbror som haft henne innan men hon behövde ett nytt hem med människor med lite mer tid.

Vi har haft katt tidigare men tyvärr blev hon påkörd efter bara ett år. Sedan dess har våra hjärtan längtat efter en ny kattkompis och nu är hon äntligen här.

klarakatt-blogg-2

Hon ligger och sover i mitt knä när jag skriver det här. Men det är lite klurigt att jobba för hon har ett väldigt stort närhetsbehov och gosar lite som en hund: buffar med huvudet, härjar runt, slickas jättemycket. Då blir det inte mycket jobb gjort kan jag säga. 😻 För episka mängder cat-snaps – lägg till elin.haggberg på Snapchat!

Den här veckan är det massa jobb med att jobba undan inför Barcelona så jag ligger i fas sedan och såklart packa, tvätta och fixa bra grejer till den här veckan. Mitt inlägg med techtips till studenter blev en riktigt succé – kul!

På radion om min resa till 100 Tjejer kodar

Imorgon klockan 11 kommer jag vara med i Förmiddagen på P4 Örebro och prata om min resa till 100 Tjejer kodar!!! Lyssna gärna då – går bra var du än bor via webben http://sverigesradio.se/orebro 

Förberedelserna pågår för fullt nu kan man se om man kikar på hashtaggen #100tjejerkodar på Instagram. Jag och mina tre roomies som ska dela lägenhet på lägenhetshotell har insett att vi ska flyga med samma flyg på lördagkväll. KUL! Ska bli så skönt att flyga på kvällen för en gång skull – känns som så himla ofta man flyger vid 7.30 och måste vara på flygplatsen så himla tidigt. Det här blir en rätt behaglig resa på så vis.

Hoppas ni har en skön tisdag! 💖

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 10 times, 1 visits today)

4 Kommentarer

  1. Nenne 30 augusti, 2016 at 20:16

    Vilken liten sötis!!😻

    Svara
  2. Maria Björkman 31 augusti, 2016 at 06:25

    Åh, det är så välgörande med djursällskap. En gosig katt som spinner högt är svårslagbart!

    Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *