Live-unboxing av min nya Apple Watch

live unboxing apple watch fb
I fredags bestämde jag mig. Det fick vara slut på velande och ältande. Nyfikenheten tog överhanden och jag gjorde det: jag beställde en Apple Watch.
Hela dagen har jag nervöst följt tracking-länken från leveransföretaget och på väg hem från jobbet svängde jag in på macken och hämtade ut ett GIGANTISKT paket – seriöst så överdimensionerad låda?!
Jag bestämde mig för att göra ett litet experiment och köra en live-unboxing på Facebook! Det var lite nervöst och först hade jag inga tittare och sen kom en, två och tillslut var det iallafall en liten drös (sammanlagt svängde 52 personer förbi live-sändningen enligt Facebook).

Så här såg det ut när jag packade upp min nya Apple Watch i direktsändning


Det ska bli så spännande att utforska denna nya lilla pryl och se hur den kommer påverka mitt liv och mitt beteende.
Jag återkommer såklart med rapporter – var så säkra. Nu ska jag bara få igång den och allting.

Vad är du nyfiken på angående Apple Watch? Ställ dina frågor här ? så ska jag undersöka allt. ?✨⌚️

6 reaktioner på ”Live-unboxing av min nya Apple Watch”

  1. Den där kartongen var verkligen jättestor! Känns lite onödigt men jag antar att klockan var väl skyddad… Hoppas du kommer att bli nöjd. Jag har switchat till Android så det får bli en annan klocka för min del. Jag tycker förresten att ljudet i videon var väldigt bra.

  2. Asså vilken stor kartong. Det störde mig faktiskt. Tkr dete väldigt onödig att använda så mkt kartong till sådana liten sak. Företag borde verkligen tänk på hur många sådana klockor de säljer o hur mkt kartong det används i onödan. Gaah -.-

  3. Kul att hänga med i uppackningen! Angående kartongen tror jag att det kanske är bilföretagen typ schenker som bestämmer kartongstorlek för bästa tänkbara packmöjligheter och det där är kanske minsta tänkbara, vem vet – ngt måste det vara som är avgörande före miljön. Jättesnygg klocka, ska bli kul att se fortsättningen?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering