Live-unboxing av min nya Apple Watch

live unboxing apple watch fb
I fredags bestämde jag mig. Det fick vara slut på velande och ältande. Nyfikenheten tog överhanden och jag gjorde det: jag beställde en Apple Watch.
Hela dagen har jag nervöst följt tracking-länken från leveransföretaget och på väg hem från jobbet svängde jag in på macken och hämtade ut ett GIGANTISKT paket – seriöst så överdimensionerad låda?!
Jag bestämde mig för att göra ett litet experiment och köra en live-unboxing på Facebook! Det var lite nervöst och först hade jag inga tittare och sen kom en, två och tillslut var det iallafall en liten drös (sammanlagt svängde 52 personer förbi live-sändningen enligt Facebook).

Så här såg det ut när jag packade upp min nya Apple Watch i direktsändning


Det ska bli så spännande att utforska denna nya lilla pryl och se hur den kommer påverka mitt liv och mitt beteende.
Jag återkommer såklart med rapporter – var så säkra. Nu ska jag bara få igång den och allting.

Vad är du nyfiken på angående Apple Watch? Ställ dina frågor här ? så ska jag undersöka allt. ?✨⌚️

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

6 reaktioner på ”Live-unboxing av min nya Apple Watch”

  1. Den där kartongen var verkligen jättestor! Känns lite onödigt men jag antar att klockan var väl skyddad… Hoppas du kommer att bli nöjd. Jag har switchat till Android så det får bli en annan klocka för min del. Jag tycker förresten att ljudet i videon var väldigt bra.

  2. Asså vilken stor kartong. Det störde mig faktiskt. Tkr dete väldigt onödig att använda så mkt kartong till sådana liten sak. Företag borde verkligen tänk på hur många sådana klockor de säljer o hur mkt kartong det används i onödan. Gaah -.-

  3. Kul att hänga med i uppackningen! Angående kartongen tror jag att det kanske är bilföretagen typ schenker som bestämmer kartongstorlek för bästa tänkbara packmöjligheter och det där är kanske minsta tänkbara, vem vet – ngt måste det vara som är avgörande före miljön. Jättesnygg klocka, ska bli kul att se fortsättningen?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!