Live-unboxing av min nya Apple Watch Jag gjorde ett litet experiment och öppnade paketet live på Facebook.

live unboxing apple watch fb

I fredags bestämde jag mig. Det fick vara slut på velande och ältande. Nyfikenheten tog överhanden och jag gjorde det: jag beställde en Apple Watch.

Hela dagen har jag nervöst följt tracking-länken från leveransföretaget och på väg hem från jobbet svängde jag in på macken och hämtade ut ett GIGANTISKT paket – seriöst så överdimensionerad låda?!

Jag bestämde mig för att göra ett litet experiment och köra en live-unboxing på Facebook! Det var lite nervöst och först hade jag inga tittare och sen kom en, två och tillslut var det iallafall en liten drös (sammanlagt svängde 52 personer förbi live-sändningen enligt Facebook).

Så här såg det ut när jag packade upp min nya Apple Watch i direktsändning

Det ska bli så spännande att utforska denna nya lilla pryl och se hur den kommer påverka mitt liv och mitt beteende.

Jag återkommer såklart med rapporter – var så säkra. Nu ska jag bara få igång den och allting.

Vad är du nyfiken på angående Apple Watch? Ställ dina frågor här 👇 så ska jag undersöka allt. 😁✨⌚️

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 85 times, 1 visits today)

6 kommentarer

 1. Micke 4 juli, 2016 at 17:52

  Den där kartongen var verkligen jättestor! Känns lite onödigt men jag antar att klockan var väl skyddad… Hoppas du kommer att bli nöjd. Jag har switchat till Android så det får bli en annan klocka för min del. Jag tycker förresten att ljudet i videon var väldigt bra.

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 4 juli, 2016 at 18:41

   Ja enorm – väldigt slösaktigt! Vad spännande, finns så många fina klockor för Android (och billigare). Moto 360 är nog min favorit.
   Ja det blev oväntat bra? Bara min iphone rakt upp och ned.

   Reply
 2. Sara Ben's 6 juli, 2016 at 17:53

  Asså vilken stor kartong. Det störde mig faktiskt. Tkr dete väldigt onödig att använda så mkt kartong till sådana liten sak. Företag borde verkligen tänk på hur många sådana klockor de säljer o hur mkt kartong det används i onödan. Gaah -.-

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 7 juli, 2016 at 09:32

   Verkligen – superknäppt och onödigt. Det var inte heller någon dämpning eller bubbelplast alls i lådan så de kunde liksom lika gärna slagit lite kartong runt originallådan med buntband bara.

   Reply
 3. Nenne 7 juli, 2016 at 14:28

  Kul att hänga med i uppackningen! Angående kartongen tror jag att det kanske är bilföretagen typ schenker som bestämmer kartongstorlek för bästa tänkbara packmöjligheter och det där är kanske minsta tänkbara, vem vet – ngt måste det vara som är avgörande före miljön. Jättesnygg klocka, ska bli kul att se fortsättningen😊

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 7 juli, 2016 at 14:44

   Ja det är möjligt! Så knasigt hur som. Onödigt iallafall.
   Vad kul att du tycker det mammis!! 😁

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *