Tyvärr jag är inte här… ... men du kan hitta mig på Snapchat!

elin.haggberg teknifik användarnamn snapchat

När det här inlägget publiceras är jag i Köpenhamn och kollar på när min pappa och svägerska springer maraton. Därför har jag inte tillgång till datorn förstår ni. MEN tack och lov så var Digital Inn jättesnabba med att skicka min utbytesenhet (pga detta) så därför har jag bra mobil igen!! Har investerat i en riktigt bra screen protector nu också… heh. 😓

Hur som helst – precis innan jag drog telefonen i golvet så bestämde jag mig för att ge mig själv en nystart på Snapchat och faktiskt börja ta mig an mediet ordentligt. Jag har tidigare mest varit sådär lite gnällig och tyckt att det varit krångligt och känt mig allmänt stressad när alla sociala medier-proffs ba: Snapchat – det är stället – alla unga är där – växer mest.

Så jag har tagit mig i kragen, läst en rad bra artiklar som jag fick tipsade till mig av min sociala medier-guru Maria Gester och bytt till ett nytt konto med ett lite bättre, seriösare namn: elin.haggberg. Redan nu känns det roligare och bättre – ibland måste man bara gå in i saker med rätt inställning.

Så…

Även om jag är borta i Köpenhamn och flänger så kan ni hänga med mig ändå. Vet iofs inte hur mycket internet jag har men jag kommer garanterat snappa så fort jag får möjlighet. Häng med mig där så utforskar vi Snapchat (och södra Norden) tillsammans 😘

Lägg till mig med namnet 👉elin.haggberg👈 eller spara bilden ovan och välj “Lägg till med snapkod” i appen. Vi ses!

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *