Tyvärr jag är inte här…

elin.haggberg teknifik användarnamn snapchat
När det här inlägget publiceras är jag i Köpenhamn och kollar på när min pappa och svägerska springer maraton. Därför har jag inte tillgång till datorn förstår ni. MEN tack och lov så var Digital Inn jättesnabba med att skicka min utbytesenhet (pga detta) så därför har jag bra mobil igen!! Har investerat i en riktigt bra screen protector nu också… heh. ?
Hur som helst – precis innan jag drog telefonen i golvet så bestämde jag mig för att ge mig själv en nystart på Snapchat och faktiskt börja ta mig an mediet ordentligt. Jag har tidigare mest varit sådär lite gnällig och tyckt att det varit krångligt och känt mig allmänt stressad när alla sociala medier-proffs ba: Snapchat – det är stället – alla unga är där – växer mest.
Så jag har tagit mig i kragen, läst en rad bra artiklar som jag fick tipsade till mig av min sociala medier-guru Maria Gester och bytt till ett nytt konto med ett lite bättre, seriösare namn: elin.haggberg. Redan nu känns det roligare och bättre – ibland måste man bara gå in i saker med rätt inställning.

Så…

Även om jag är borta i Köpenhamn och flänger så kan ni hänga med mig ändå. Vet iofs inte hur mycket internet jag har men jag kommer garanterat snappa så fort jag får möjlighet. Häng med mig där så utforskar vi Snapchat (och södra Norden) tillsammans ?

Lägg till mig med namnet ?elin.haggberg? eller spara bilden ovan och välj ”Lägg till med snapkod” i appen. Vi ses!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering