Kaos-eftermiddag!

kaos mobil blogg
Idag var en sådan där eftermiddag när allt plötsligt bara gick åt skogen. Jag hade haft en bra och produktiv dag inne vid datorn. På eftermiddagen bestämde jag mig för att röra på kroppen och tog en promenad i solen ut till ett naturområde precis där vi bor. Allt var frid och fröjd och jag lyssnade på så himla bra avsnitt av Millennial.
När jag kom in från promenaden skulle jag bara snabbt gå på toa innan jag skulle iväg på en kul och kreativ fika med min kompis Karro där vi skulle planera ett gemensamt projekt. Eftersom podden är så bra så vill jag inte lägga bort mobilen utan lägger den i fönstret medan jag gör min business. Sen när jag är klar och reser mig upp så händer det jag visste kunde hända – anledningen till varför jag INTE borde lagt mobilen i fönstret medan jag hade hörlurarna i. PANG – jag drar ned den i golvet. Skärmen rakt ned i klinkerplattorna.
SKIT NEJ NEJ NEJ skriker jag. Lyfter mobilen och… det värsta har hänt. Skärmen har gått i tusen bitar i ena hörnet och stora, långa sprickor sträcker sig över hela skärmen. HELA skärmen. På min mobil som jag fick ny på garantin för inte så länge sen efter att jag haft den inne på service. Blev så ledsen att jag på riktigt började gråta pga har aldrig haft sönder en mobil förut. Aldrig. Och den här mobilen är så himla dyr. Den dyraste jag någonsin haft och jättedyr att laga.
Såklart när jag är på stan så glömmer jag mitt mastercard i parkeringsautomaten också. Så fick springa tillbaka dit sen men det var borta så det blev spärr på det. ??
Håll tummarna för att allt med reparation och försäkringar och hela skiten funkar snabbt och utan krångel nu. Det har var det sista jag behövde de här sista (fullpackade) veckorna i maj. ?

7 reaktioner på ”Kaos-eftermiddag!”

  1. Neej vilken förskräcklig otur du haft idag!!! Urjobbigt! Hoppas allt ordnar sig nu i alla fall! Stor kram från mamma

  2. Men usch vilken dag! Hemskt! Hände mig med min iPhone tidigare och fick betala rejält för ny skärm. Men usch usch. Tänker på dig! Håller tumme för att det löser sig nu.

  3. Pingback: 10 + mobiltips inför sommaren och semestern - Teknifik

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering