Kaos-eftermiddag! Jag har pajat min mobil för första gången och det känns förjäkligt.

kaos mobil blogg

Idag var en sådan där eftermiddag när allt plötsligt bara gick åt skogen. Jag hade haft en bra och produktiv dag inne vid datorn. På eftermiddagen bestämde jag mig för att röra på kroppen och tog en promenad i solen ut till ett naturområde precis där vi bor. Allt var frid och fröjd och jag lyssnade på så himla bra avsnitt av Millennial.

När jag kom in från promenaden skulle jag bara snabbt gå på toa innan jag skulle iväg på en kul och kreativ fika med min kompis Karro där vi skulle planera ett gemensamt projekt. Eftersom podden är så bra så vill jag inte lägga bort mobilen utan lägger den i fönstret medan jag gör min business. Sen när jag är klar och reser mig upp så händer det jag visste kunde hända – anledningen till varför jag INTE borde lagt mobilen i fönstret medan jag hade hörlurarna i. PANG – jag drar ned den i golvet. Skärmen rakt ned i klinkerplattorna.

SKIT NEJ NEJ NEJ skriker jag. Lyfter mobilen och… det värsta har hänt. Skärmen har gått i tusen bitar i ena hörnet och stora, långa sprickor sträcker sig över hela skärmen. HELA skärmen. På min mobil som jag fick ny på garantin för inte så länge sen efter att jag haft den inne på service. Blev så ledsen att jag på riktigt började gråta pga har aldrig haft sönder en mobil förut. Aldrig. Och den här mobilen är så himla dyr. Den dyraste jag någonsin haft och jättedyr att laga.

Såklart när jag är på stan så glömmer jag mitt mastercard i parkeringsautomaten också. Så fick springa tillbaka dit sen men det var borta så det blev spärr på det. ??

Håll tummarna för att allt med reparation och försäkringar och hela skiten funkar snabbt och utan krångel nu. Det har var det sista jag behövde de här sista (fullpackade) veckorna i maj. ?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 70 times, 1 visits today)

7 kommentarer

 1. Nenne 17 maj, 2016 at 19:21

  Neej vilken förskräcklig otur du haft idag!!! Urjobbigt! Hoppas allt ordnar sig nu i alla fall! Stor kram från mamma

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 17 maj, 2016 at 19:26

   Tack mamma! ❤️ Sån himla otur alltså. Tur att man har Max som sitter lugnt i båten, tröstar och ringer försäkringsbolaget

   Reply
 2. Katarina 17 maj, 2016 at 23:17

  When Nothing Goes Right
  Go Left…

  Det kanske inte är bra trösteord, men iaf. Ebbas mamma.

  Reply
 3. Wilda 18 maj, 2016 at 13:43

  Men usch vilken dag! Hemskt! Hände mig med min iPhone tidigare och fick betala rejält för ny skärm. Men usch usch. Tänker på dig! Håller tumme för att det löser sig nu.

  Reply
 4. Pingback: 10 + mobiltips inför sommaren och semestern - Teknifik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *