Mina nya visitkort

business cards visitkort creative blog graphic design
Jippie! Panikdesignade visitkort igår och skickade till tryckeriet och redan idag var de klara (hade alltså inte behövt panika alls). Tänkte att det skulle vara kul att ha lite fina kort att ge ut när man minglar runt på BBcon nästa helg.
Det här är en av anledningarna till varför det är så skönt att ha en grafisk profil – när man ska ta fram något nytt så går det rätt snabbt eftersom man redan vet lite vilka färger, typsnitt och så vidare som man ska använda.
Angående gårdagens inlägg så var jag lite mer samlad idag och lämnade in mobilen till reparation, eller man får ju en ny enhet och den andra repareras. Men huvaligen vad dyrt det är. Försäkring är inte något att skoja om alltså. Nu får jag glatt sitta med min gamla iPhone 4 som är seg som sirap, men kan iallafall ringa, smsa och lite sådär så det ska nog gå. Förhoppningsvis går allt enligt plan och jag får en ny mobil redan på fredag – för då ska vi åka till Köpenhamn så det vore ju trevligt.

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

13 reaktioner på ”Mina nya visitkort”

  1. Åh yees vad snygga!!!
    Jag har ju faktiskt också gjort visitkort, men är inte helt nöjd med storleken på texten (har min header på framsidan och ”vegokäk” blev lite för litet) – det såg annorlunda ut på skärmen. Tänkte dock ändå använda upp mina innan jag beställer nya. Det blir du, jag och våra visitkort på BBCON <3

    1. Taaack ❤ Ja det är lite svårt ibland det där med storlekar på text. Men då vet du lite bättre till nästa gång iallafall. Vi får strössla med korten friskt. ? Jag har liksom 200 st !! Men så kul att ha något fysiskt som kan representera ens digitala liv.
      Lääängtar – kommer bli så episkt!

  2. Pingback: BBCON bloggkonferens + DIY visitkort | REAKTIONISTA

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!