Mina nya visitkort

business cards visitkort creative blog graphic design
Jippie! Panikdesignade visitkort igår och skickade till tryckeriet och redan idag var de klara (hade alltså inte behövt panika alls). Tänkte att det skulle vara kul att ha lite fina kort att ge ut när man minglar runt på BBcon nästa helg.
Det här är en av anledningarna till varför det är så skönt att ha en grafisk profil – när man ska ta fram något nytt så går det rätt snabbt eftersom man redan vet lite vilka färger, typsnitt och så vidare som man ska använda.
Angående gårdagens inlägg så var jag lite mer samlad idag och lämnade in mobilen till reparation, eller man får ju en ny enhet och den andra repareras. Men huvaligen vad dyrt det är. Försäkring är inte något att skoja om alltså. Nu får jag glatt sitta med min gamla iPhone 4 som är seg som sirap, men kan iallafall ringa, smsa och lite sådär så det ska nog gå. Förhoppningsvis går allt enligt plan och jag får en ny mobil redan på fredag – för då ska vi åka till Köpenhamn så det vore ju trevligt.

13 reaktioner på ”Mina nya visitkort”

  1. Åh yees vad snygga!!!
    Jag har ju faktiskt också gjort visitkort, men är inte helt nöjd med storleken på texten (har min header på framsidan och ”vegokäk” blev lite för litet) – det såg annorlunda ut på skärmen. Tänkte dock ändå använda upp mina innan jag beställer nya. Det blir du, jag och våra visitkort på BBCON <3

    1. Taaack ❤ Ja det är lite svårt ibland det där med storlekar på text. Men då vet du lite bättre till nästa gång iallafall. Vi får strössla med korten friskt. ? Jag har liksom 200 st !! Men så kul att ha något fysiskt som kan representera ens digitala liv.
      Lääängtar – kommer bli så episkt!

  2. Pingback: BBCON bloggkonferens + DIY visitkort | REAKTIONISTA

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering