Mina nya visitkort

business cards visitkort creative blog graphic design

Jippie! Panikdesignade visitkort igår och skickade till tryckeriet och redan idag var de klara (hade alltså inte behövt panika alls). Tänkte att det skulle vara kul att ha lite fina kort att ge ut när man minglar runt på BBcon nästa helg.

Det här är en av anledningarna till varför det är så skönt att ha en grafisk profil – när man ska ta fram något nytt så går det rätt snabbt eftersom man redan vet lite vilka färger, typsnitt och så vidare som man ska använda.

Angående gårdagens inlägg så var jag lite mer samlad idag och lämnade in mobilen till reparation, eller man får ju en ny enhet och den andra repareras. Men huvaligen vad dyrt det är. Försäkring är inte något att skoja om alltså. Nu får jag glatt sitta med min gamla iPhone 4 som är seg som sirap, men kan iallafall ringa, smsa och lite sådär så det ska nog gå. Förhoppningsvis går allt enligt plan och jag får en ny mobil redan på fredag – för då ska vi åka till Köpenhamn så det vore ju trevligt.

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 219 times, 1 visits today)

13 kommentarer

 1. Annie - lättlagat vegokäk 18 maj, 2016 at 17:16

  Åh yees vad snygga!!!
  Jag har ju faktiskt också gjort visitkort, men är inte helt nöjd med storleken på texten (har min header på framsidan och “vegokäk” blev lite för litet) – det såg annorlunda ut på skärmen. Tänkte dock ändå använda upp mina innan jag beställer nya. Det blir du, jag och våra visitkort på BBCON <3

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 18 maj, 2016 at 18:03

   Taaack ❤ Ja det är lite svårt ibland det där med storlekar på text. Men då vet du lite bättre till nästa gång iallafall. Vi får strössla med korten friskt. ? Jag har liksom 200 st !! Men så kul att ha något fysiskt som kan representera ens digitala liv.
   Lääängtar – kommer bli så episkt!

   Reply
 2. Micke 18 maj, 2016 at 18:28

  Riktigt snygga visitkort! Jag måste också fixa en grafisk profil. Nu har jag ju inte ens en favicon…

  Reply
 3. Katta - Bucketlife 18 maj, 2016 at 20:05

  Så jäkla fina – bra jobbat! Och du, vilket tryckeri är det som levererar så snabbt? Och vad gick det loss på?

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 18 maj, 2016 at 21:24

   Tack! 😀 Det var tryckeriet på vår skola, Örebro universitet, som fixade dem. Repro heter dem. Cirkus 370kr gick det loss på för 200ex.

   Reply
 4. Wilda 19 maj, 2016 at 07:23

  SÅ snygga! Jätteimpad över hur du bygger upp ditt varumärke. Känner att jag har en hel del att lära av dig. 🙂

  Reply
 5. Sandra 20 maj, 2016 at 07:15

  Du är så himla, himla proffsig i allt du gör och tar dig för. Inspireras så mycket av dig ska du veta 🙂

  Reply
 6. Jeanette 20 maj, 2016 at 09:45

  Åh vad roligt! Jag ska också dit, hoppas vi springer på varandra 🙂

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 20 maj, 2016 at 09:47

   Tjoho! Spring gärna på mig och säg “hej”, kan ibland bli lite blyg/feg i mingelsammanshang men vill jättegärna prata och är jättesnäll. 😀

   Reply
 7. Pingback: BBCON bloggkonferens + DIY visitkort | REAKTIONISTA

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *