Getting back on the horse Efter min bloggvila ska jag nu försöka komma igång igen.

gästblogg tjejer kodar

Så jag har tagit det lugnt en vecka, vilat, inte bloggat och försökt kurera min förkylning. Nu börjar jag äntligen bli frisk igen och känner framförallt en stor lust att komma tillbaka till bloggen. Ska försöka hålla ett lite chilligare tempo nu och inte låta det bli för mycket.

Gästblogg på Tjejer Kodar-bloggen

Jag har fått den stora äran att bidra med ett blogginlägg på Tjejer kodar-bloggen. Det blev ett inlägg om hur du preppar dina prylar inför 100 Tjejer kodar. Många bra tips oavsett om du ska med eller inte så

kolla in det här >>

Tillbaka till blogg-flow

Kommer ihåg det här inlägget från smarta Sandra Hjort på Atilio om hur svårt det är att komma in i bloggflow igen när man tagit paus. Jag känner det nu. Jag var inte i ett SICK flow där jag publicerade ett inlägg om dagen i över 50 dagar i rad. Det var inte alltid helt enkelt men jag var liksom i det. Nu är jag utanför det och måste tillbaka på hästen och försöka komma igång igen. Helt ärligt känns det lite motigt men samtidigt så saknar jag verkligen att blogga regelbundet.

Smarta soloprenören och bloggaren Louise på Lugn och fin publicerade ett önskeinlägg till mig (hehe) häromdagen om hur hon använder gratisverktyget Trello för att planera sin blogg. Jag har använt Trello lite grann som projektplaneringsverktyg, det introducerades till mig för rätt länge sen av Nadine (aka proffs på smarta hjälpmedel för att styra upp sitt liv). Jag blev väldigt inspirerad av Louise inlägg och metod, kalendervyn gjorde verkligen hela skillnaden för mig. Så nu ska jag försöka få ordning på det här med planeringen.

På gång på Teknifik

Just nu har jag flera spännande grejor på gång som jag ska sätta tänderna i nu när energin och peppen börjar komma tillbaka. Jag har två teknik-recensioner på väg (en platta och en 2-i-1 dator), tack-inlägget för crowdfundingen till Tjejer kodar (skulle kommit upp förra månaden men det hanns helt enkelt inte med), statistikrapporten för april (siffror 💖) och massa annat kul såklart.

Har ni några bra tips på hur man kommer tillbaka på den kreativa hästen efter att man varit sjuk/ramlat ur sitt flow?

 

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 7 times, 1 visits today)

2 Kommentarer

 1. Louise Stigell 9 maj, 2016 at 09:23

  Vad härligt att du är tillbaka. Bloggflowet kryper nog tillbaka snart. Vet hur off man kan känna sig bara efter ett uppehåll på nån vecka.

  Är så nyfiken på din statistikrapport!

  + Tack för shoutout ju. <3

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 9 maj, 2016 at 11:16

   Ja ska bli kul att sätta ihop den! Satte mig och började planera lite i Trello och vips hade jag i princip maj månad planerad! Känns väldigt bra. ☺️

   Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *