Sociala medier-experimentet: resultatet nu på museum!

internetmuseum teknifik sociala medier experiment blogg
Skärmdump från internetmuseum.se

Nu är krönikan som jag skrivit om mitt experiment publicerad! Jag var alltså utan sociala medier under en vecka och nu har jag sammanställt hur det gick och mina slutsatser som en del i utställningen ”Tills@mmans” som lanserades på museet idag.
Det är ju ett museum om internet så självklart ligger det på internet.

Läs min krönika här >>

 

?✨?? ⭐️❤️

#37

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

2 reaktioner på ”Sociala medier-experimentet: resultatet nu på museum!”

  1. Väldigt spännande experiment, det var roligt att läsa din krönika!
    Jag märker själv att jag får tillbaka lite ro i själen och att mina koncentrationsstörningar (som jag aldrig hade innan sociala medier, jag kunde läsa i timmar) blir bättre efter några dagar utan. Då kan jag koncentrera mig långa stunder på sånt som att skriva, läsa eller bara kolla på en film.
    Men jag älskar det också – den sociala värld som öppnar sig, alla nya vänner jag fått helt och hållet pga soc medier, jobbmöjligheter. Skulle aldrig vilja vara utan heller!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!