Sociala medier-experimentet: resultatet nu på museum! Min krönika för Internetmuseum är publicerad i deras nya utställning Tills@ammans som öppnar idag.

internetmuseum teknifik sociala medier experiment blogg
Skärmdump från internetmuseum.se

Nu är krönikan som jag skrivit om mitt experiment publicerad! Jag var alltså utan sociala medier under en vecka och nu har jag sammanställt hur det gick och mina slutsatser som en del i utställningen “Tills@mmans” som lanserades på museet idag.

Det är ju ett museum om internet så självklart ligger det på internet.

Läs min krönika här >>

 

?✨?? ⭐️❤️

#37

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 202 times, 1 visits today)

2 kommentarer

 1. Katta - Bucketlife 8 april, 2016 at 20:03

  Väldigt spännande experiment, det var roligt att läsa din krönika!

  Jag märker själv att jag får tillbaka lite ro i själen och att mina koncentrationsstörningar (som jag aldrig hade innan sociala medier, jag kunde läsa i timmar) blir bättre efter några dagar utan. Då kan jag koncentrera mig långa stunder på sånt som att skriva, läsa eller bara kolla på en film.
  Men jag älskar det också – den sociala värld som öppnar sig, alla nya vänner jag fått helt och hållet pga soc medier, jobbmöjligheter. Skulle aldrig vilja vara utan heller!

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 8 april, 2016 at 20:04

   Nej det ligger absolut något i det – några dagar då och då kan jag också använda sociala medier liten mindre.
   Men helt klart, leva utan – aldrig!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *