Mobil-garanti och helgplanering

mobilpanik
I början av veckan skickade jag iväg min älskade iPhone 6S+ på service pga den glappar i hörlursuttaget och för ett poddfreak som mig så är det en smärre katastrof. Dessutom pratar jag i princip alltid i handsfree så det gick ju helt enkelt inte.
Så länge så har jag fått låna min kompis gamla halvtrasiga 4S, som är så så liten (som en liten fågelunge) och så himla seg i jämförelse. Batteritiden är dessutom riktigt kass, wifi:et är trasigt och den har inte 4G. Den här upplevelsen påminner mig ändå om hur otroligt stor skillnad det gör för ens inre välmående att ha bra teknik som funkar ?.
En liten glädje är iallafall att jag fått anledning att ta fram mitt gamla kassett-skal och att den här mobilen går att ha i jeansfickan utan problem.
Hur som helst så hade service-verkstaden bestämt på ca 10 minuter att jag skulle få en ny mobil så jag hoppas den kommer i början av nästa vecka. Längtar ? En bra grej är att jag fick över en platta igår som jag ska recensera så det räddar ju situationen lite.
I helgen ska jag försöka komma ikapp med mitt bloggande, som jag pratade om igår. Fairphone-recensionen SKA bli klar – några andra önskemål? ?
Ha en skön fredag allihop! ? ?
#44

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering