Mobil-garanti och helgplanering

mobilpanik
I början av veckan skickade jag iväg min älskade iPhone 6S+ på service pga den glappar i hörlursuttaget och för ett poddfreak som mig så är det en smärre katastrof. Dessutom pratar jag i princip alltid i handsfree så det gick ju helt enkelt inte.
Så länge så har jag fått låna min kompis gamla halvtrasiga 4S, som är så så liten (som en liten fågelunge) och så himla seg i jämförelse. Batteritiden är dessutom riktigt kass, wifi:et är trasigt och den har inte 4G. Den här upplevelsen påminner mig ändå om hur otroligt stor skillnad det gör för ens inre välmående att ha bra teknik som funkar ?.
En liten glädje är iallafall att jag fått anledning att ta fram mitt gamla kassett-skal och att den här mobilen går att ha i jeansfickan utan problem.
Hur som helst så hade service-verkstaden bestämt på ca 10 minuter att jag skulle få en ny mobil så jag hoppas den kommer i början av nästa vecka. Längtar ? En bra grej är att jag fick över en platta igår som jag ska recensera så det räddar ju situationen lite.
I helgen ska jag försöka komma ikapp med mitt bloggande, som jag pratade om igår. Fairphone-recensionen SKA bli klar – några andra önskemål? ?
Ha en skön fredag allihop! ? ?
#44

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!