Mina nya mobilskal Ett ljuvligt glittrigt och ett smart rött.

glitterskal flytande glitter iphone 6S+

När jag satt här om dagen och tyckte synd om mig själv så gjorde jag slag i saken och beställde två nya mobilskal! När jag köpte min nya telefon (iPhone 6S+) så fick jag panik att jag skulle ha sönder skärmen (som man alltid får med en ny mobil?). Därför åkte jag direkt till Claes Ohlsson och köpte deras absolut billigaste skitskal i genomskinlig plast för 99kr och några screen protectors.

Det skulle bara vara tillfälligt men i vanlig ordning tog det mig några månader att komma till skott med att köpa något nytt. Det här glittriga skalet är nummer två saker jag köpt som stod på min önskelista.

glitterskal flytande glitter iphone 6S+ glitterskal flytande glitter iphone 6S+

Det är rent hypnotiserande att sitta och titta på när glittret faller. Jag är väldigt nöjd med kvalitén på skalet som känns rejält och hållbart i hårdplast. Det är lätt att ta av och på. Det som jag inte gillar så mycket är hur det sitter på framsidan. Eftersom det är så pass tjockt på baksidan hade jag hellre velat att det var grovt framtill också med typ en tjockare kant som gick hela vägen runt och blev en buffer runt skärmen också. Men det är bara ett “klick i”-skal, vilket gör att det känns lite oproportionerligt.

glitterskal flytande glitter iphone 6S+mobilskal röd plånbok magnet iphone 6S+mobilskal röd plånbok magnet iphone 6S+

Jag köpte även ett sånt här: plånboksskal i rött fuskskinn (som nu mer kallas det betydligt med positivt klingande “vegan leather”). Har aldrig haft ett sådant innan men nu när jag har en så stor mobil tänkte jag att det kunde vara lite smidigt.

Jag älskar den riktigt tomatröda färgen och den har en grov, snygg (tycker jag) dragkedja på baksidan för myntfacket. Alla kort och grejor jag brukar i plånboken kommer inte få plats men det är nog bara positivt att jag tvingas välja lite mer.

mobilskal röd plånbok magnet iphone 6S+

Det bästa av allt dock, som jag inte ens hade fattat när jag köpte den, är att själva mobilskalet sitter fast med magneter!! Det sitter fast jättebra men är också väldigt enkelt att ta loss om man t.ex. vill skriva något eller ta kort. Så sjukt smidigt. Skalet är också väldigt enkelt att ta av och på och sitter åt runt hela kanten. Det enda tråkiga med det här skalet är ju att guldfärgen på mobilen inte syns (pga guld 😍!).

mobilskal röd plånbok magnet iphone 6S+

Det var allt från dagens lilla prylvisning. Ha en skön fredag!

#32

⭐️✨⭐️

Skalen har jag köpt på Fyndiq och du hittar dem här:

Glitterskalet
Plånboksskalet

 

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 10 times, 1 visits today)

4 Kommentarer

 1. FREEDOMtravel 1 april, 2016 at 20:40

  Jag gillar det glittriga 🙂 Jag skulle också vilja ha ett nytt, men jag har en iPhone4 och det finns liksom inget nytt till dem… (och min telefon överlevde ju nyss ett dopp i toaletten så den får vara med ett tag till ;))

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 1 april, 2016 at 21:03

   Inte? Känns som om det borde finnas massa skal att köpa online iallafall – fast inte glitterskal kanske..

   Svara
   1. FREEDOMtravel 1 april, 2016 at 21:08

    Hmmm, jag kanske ska kolla online! Är lite kräsen iofs… Har ett extratjockt skal som jag köpt i Kuala Lumpur med små pärlor som ramlar runt inuti en katt. Det är trasigt (sitter lös) så det bör bytas, men man vill ju inte byta till nåt tråkigare 😉

    Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *