Videodagbok: Hej då sociala medier!


Nu raderar jag alla appar inför mitt experiment som börjar imorn. Aaaah det här känns på riktigt ganska jobbigt. Hur ska det gå? Hoppas ni hänger med och kommenterar mycket här på bloggen annars kommer jag känna mig ensammast i hela cyberspace.
Ska försöka använda all tid jag kanske får över när jag inte sitter och scrollar Twitter-flödet till att producera massor av kul och kreativa inlägg för er förutom de här videodagböckerna. ☺️ Nu kör vi igång!
#20

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

6 reaktioner på ”Videodagbok: Hej då sociala medier!”

  1. Så spännande!Jag var ju utan telefon i lite mer än två månader och avvänjde mig så pass mycket vid allt att jag enbart har laddat ner facebook på telefonen eftersom jag behöver hålla koll på vad vi diskuterar i vår Monthly Makers-admingrupp. Annars hade jag nog skippat den också och det är SÅÅÅ skönt!

    1. Skönt att höra – jag hoppas jag kommer känna samma när den värsta abstinensen går över! Vi får se hur det går… ? Ska bli väldigt intressant ändå att se hur jag kommer känna under den här veckan. Jättetack för kommentaren – som du förstår är jag redan svältfödd på kommunikation ! ❤️❤️

  2. Hej! Vi ska hjälpa dig att tänka på annat? Kommer nog att kännas konstigt men det kommer du att klara utmärkt! Nyttigt!

  3. Jäklar vad spännande att följa – undrar om vi kommit in i reaktionsfasen nu på sociala medier – dvs när den stora kontravågen kommer. Oavsett så ska det bli intressant att se hur du reflekterar kring det – om det är tidsvinsten eller något annat som blir mest påtagligt.
    Heja heja!

    1. Ja!! Precis samma sak som jag tycker är det intressanta med experimentet – kul att du hänger med! Stort tack för kommentaren också, betyder extra mycket nu när jag inte får några likes eller någonting ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!