Internet crush: Simone Giertz En galen och rolig uppfinnare som bor på en husbåt! Drömmer jag?!

simone giertz
Foto: Simone Giertz

Det var min man Max som sa häromdagen “Har du sett hon på youtube som uppfinner misslyckade robotar?” – jag ba “nä” – han ba: “kolla på det här!”.

När jag såg videorna från Simone Gertz youtube-kanal så kände jag igen några av uppfinningarna som snurrat förbi som länkar till diverse viralsajter och liknande. Men när jag började kolla på de lite längre klippen så förstod jag tillfullo det geni som är Simone Giertz och nu är jag kär!!!! 😍

Uppmärksamma läsare minns kanske att mitt drömjobb som liten var uppfinnare? Här har vi en livs levande. Hon lyckas berätta om att bygga robotar, om kretskort, elektricitet och allting på ett sätt som gör att vem som helst skulle kunna bli sugen på att börja bygga grejor. Dessutom är hon helt galet rolig och bor på en fucking husbåt?!?! Det är liksom för bra för att vara sant. Men det är sant.

Det känns som om det är nu på senaste som hon verkligen hittat sin nisch och sin stil på youtube-klippen. Hon har gjort en del roliga mer “generella” humor-youtubefilmer innan som såklart är roliga de med. Men det är hennes “shitty robots” som verkligen gör att hennes personlighet helt kommer fram.

Hon har ju blivit viral nu så jag antar att jag är lite sist på bollen men jag twittrade ut min kärlek till Simone på twitter och hon svarade så jag är i sjunde himlen som ni förstår!

elinhaggberg tweet simonegiertz simonegiertz tweet elinhaggberg

Som den nyförälskade jag är vill jag bara veta mer mer mer om henne. Hur var hon som liten? Hur började hon bygga robotar? Vad gör hon om dagarna? När får jag komma och hänga med henne på hennes husbåt? (Måste få veta mer om husbåten!!!!). Plz world tell me more!

#9

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 17 times, 1 visits today)

1 Kommentar

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *