VIDEO: Workation med Vegokäk och Cashew Kitchen

Här är en vlogg från helgen och vår bloggsemester (aka Workation). Shout out och tack till Vegokäk och Cashew Kitchen, Annie och Agnes, för underbar helg! Jag var inte superbra på att filma för jag hade så mycket annat på hjärnan men det ger en liten feeling av det hela iallafall. Här har Annie skrivit ett jättebra inlägg om 4 skäl att åka på workation som bloggare/frilansare.

Vill också passa på att säga STORT TACK till alla som grattade mig på min födelsedag igår och gav mig en så himla fin födelsedagspresent – nämligen…

… över 400 följare på Facebook äntligen!!!! 🎉

Alla ni som tipsade vänner och bekanta om mig och alla ni som började följa igår – TACK! 🎈

Prenumerera på Teknifiks Youtubekanal!

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

8 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *