På bloggsemester i vintervackert Norrtälje

workation-blogg-2
För några veckor sedan kom Annie som gör bloggen Vegokäk med den briljanta idén om att åka ut till hennes lantställe i Norrtälje och ha lite bloggsemester – eller workation som jag kallat det till alla hela veckan bara för att det låter lite sådär mys-töntigt. ☺️
workation-blogg-1
Här i det stora fina huset inbäddat i snöidyllen är jag, Annie och Agnes som gör Cashew Kitchen. Igår kom vi hit och började elda som galningar för att få upp värmen i huset. Sen har vi pratat massor av bloggbusiness, Agnes och Annie lagade en helt magisk soppa med saffran (jag diskade!) och så har vi ätit massor av godis.
workation-blogg-3
I dag började dagen med att en stark vintersol lyste in genom de stora fönstren och utanför var verkligen en helt perfekt vintervärld. Snö, -6 grader och strålande sol!! Mitt absoluta favoritväder. Jag fyller år i morgon (27 år!) och det brukar nästan aldrig vara snö och fint vinterväder på min födelsedag.
Jag gillar verkligen vinter och snö så jag är jätteglad att få spendera min födelsedagshelg här ute. Nu ska jag sätta igång med bloggjobbandet. Skriva klart inlägg till nästa vecka och planera mitt världsherravälde (moahaha).

Hoppas ni få en jättefin vinterhelg. ❄️✨❄️

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

8 reaktioner på ”På bloggsemester i vintervackert Norrtälje”

  1. Åh, fyller du år? Och är i Norrtäljetrakten, dessutom i trakter varifrån mina förfäder härstammar… (är ju inbiten släktforskare, jag)! Uttrycket ”workation” ber jag härmed att få låna, det var väldigt bra!

    1. Fyller år imorgon, då kommer ett litet födelsedagsinlägg så kika gärna tillbaka då. 🙂
      Ja då har jag beträtt dina förfäders mark. Kul. Varsågod att använda ”workation” det är inte jag som har hittat på det men det beskriver ju rätt bra vad det handlar om.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!