På bloggsemester i vintervackert Norrtälje

workation-blogg-2

För några veckor sedan kom Annie som gör bloggen Vegokäk med den briljanta idén om att åka ut till hennes lantställe i Norrtälje och ha lite bloggsemester – eller workation som jag kallat det till alla hela veckan bara för att det låter lite sådär mys-töntigt. ☺️

workation-blogg-1

Här i det stora fina huset inbäddat i snöidyllen är jag, Annie och Agnes som gör Cashew Kitchen. Igår kom vi hit och började elda som galningar för att få upp värmen i huset. Sen har vi pratat massor av bloggbusiness, Agnes och Annie lagade en helt magisk soppa med saffran (jag diskade!) och så har vi ätit massor av godis.

workation-blogg-3

I dag började dagen med att en stark vintersol lyste in genom de stora fönstren och utanför var verkligen en helt perfekt vintervärld. Snö, -6 grader och strålande sol!! Mitt absoluta favoritväder. Jag fyller år i morgon (27 år!) och det brukar nästan aldrig vara snö och fint vinterväder på min födelsedag.

Jag gillar verkligen vinter och snö så jag är jätteglad att få spendera min födelsedagshelg här ute. Nu ska jag sätta igång med bloggjobbandet. Skriva klart inlägg till nästa vecka och planera mitt världsherravälde (moahaha).

Hoppas ni få en jättefin vinterhelg. ❄️✨❄️

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 42 times, 1 visits today)

8 kommentarer

 1. Maria Björkman 12 november, 2016 at 14:43

  Åh, fyller du år? Och är i Norrtäljetrakten, dessutom i trakter varifrån mina förfäder härstammar… (är ju inbiten släktforskare, jag)! Uttrycket “workation” ber jag härmed att få låna, det var väldigt bra!

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 12 november, 2016 at 14:46

   Fyller år imorgon, då kommer ett litet födelsedagsinlägg så kika gärna tillbaka då. 🙂

   Ja då har jag beträtt dina förfäders mark. Kul. Varsågod att använda “workation” det är inte jag som har hittat på det men det beskriver ju rätt bra vad det handlar om.

   Reply
 2. Clara 12 november, 2016 at 15:39

  Vad mysigt ni ser ut att ha det!! Lycka till med världsherraväldet 😉

  Reply
 3. Katta Kvack 12 november, 2016 at 19:19

  Men gud så härligt och grattis i förskott!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *