På bloggsemester i vintervackert Norrtälje

workation-blogg-2
För några veckor sedan kom Annie som gör bloggen Vegokäk med den briljanta idén om att åka ut till hennes lantställe i Norrtälje och ha lite bloggsemester – eller workation som jag kallat det till alla hela veckan bara för att det låter lite sådär mys-töntigt. ☺️
workation-blogg-1
Här i det stora fina huset inbäddat i snöidyllen är jag, Annie och Agnes som gör Cashew Kitchen. Igår kom vi hit och började elda som galningar för att få upp värmen i huset. Sen har vi pratat massor av bloggbusiness, Agnes och Annie lagade en helt magisk soppa med saffran (jag diskade!) och så har vi ätit massor av godis.
workation-blogg-3
I dag började dagen med att en stark vintersol lyste in genom de stora fönstren och utanför var verkligen en helt perfekt vintervärld. Snö, -6 grader och strålande sol!! Mitt absoluta favoritväder. Jag fyller år i morgon (27 år!) och det brukar nästan aldrig vara snö och fint vinterväder på min födelsedag.
Jag gillar verkligen vinter och snö så jag är jätteglad att få spendera min födelsedagshelg här ute. Nu ska jag sätta igång med bloggjobbandet. Skriva klart inlägg till nästa vecka och planera mitt världsherravälde (moahaha).

Hoppas ni få en jättefin vinterhelg. ❄️✨❄️

8 reaktioner på ”På bloggsemester i vintervackert Norrtälje”

  1. Åh, fyller du år? Och är i Norrtäljetrakten, dessutom i trakter varifrån mina förfäder härstammar… (är ju inbiten släktforskare, jag)! Uttrycket ”workation” ber jag härmed att få låna, det var väldigt bra!

    1. Fyller år imorgon, då kommer ett litet födelsedagsinlägg så kika gärna tillbaka då. 🙂
      Ja då har jag beträtt dina förfäders mark. Kul. Varsågod att använda ”workation” det är inte jag som har hittat på det men det beskriver ju rätt bra vad det handlar om.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering