Handfasta tips, bloggsamtal och välproducerat kiv i en Underbar Pod Underbara Clara har teamat upp med erfarna radioproducenten Erica Dahlgren i sin nya podcast.

rpoddlogga-1024x1024

Underbara Clara är en av de bloggare som jag följt som längst och hon är verkligen en riktigt boss bitch när det kommer till digitalt entreprenörsskap. Hon skriver böcker, föreläser, gör radioprogram, TV, youtube – allt!

Så när Clara Lidström bestämmer sig för att göra en podcast så är det ingen halvdant ”sätta-sig-framför-usb-mic-och-snacka-med-kompis”-podd. Nej hon har teamat upp med erfarna radiojournalisten Erica Dahlgren som hon jobbat med tidigare i Husmorsskolan, Pikant och Sommar i P1.

Det är så himla smart! För det blir så himla bra! Eftersom jag är en riktigt ljudnörd så är jag rätt kinkig nu förtiden när det gäller nya poddar. Men här fastnar man direkt. Stilen är unik, ljudet är tiptop och allt låter proffsigt men är ändå personligt.

I en Underbar Pod får vi hänga med Erica och Clara när dem gör något: bakar eller plockar svamp till exempel. Samtalet flyter från vardagligheter till djupare resonemang och allt känns trots att det är väldigt producerat ändå naturligt. Erica tar också ibland på sig rollen som BLOK, bloggläsarombudskvinnan, som ställer sig på Claras bloggläsares sida och ger Clara motstånd.

Det gör att podden blir en bra förlängning av bloggen och den passar prima bra in i hela Underbara Claras universum! Inspirerande och bra lyssning.

Har du hört En Underbar Pod? Vad tyckte du om den? Vad får dig att fastna för en ny podd? 👇✨

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

7 kommentarer

 1. Om du har svårt att skilja på betydelsen de /dem i skriftform välj då hellre att använda dom. Annars är regeln DE motsvarar HON och DEM motsvarar HENNE.
  ”….med Erica och Clara när dem gör något: …” Tänk dig att du i stället skrivit ”….med Clara när henne gör något: …”
  Inte så bra va? Snälla försök skriva rätt

  • Nämen hej ul! En språkpolis på min ära – välkommen hit! ☺️☺️ Tack för dina (bryska) uppmaningar. Helt ärligt ska jag erkänna att JA jag har ständiga problem med de/dem. Tro mig, jag KAN regeln. Och jag skriver OFTAST rätt (dålig ursäkt, jag vet). Men när jag bloggar skriver jag ibland väldigt snabbt och då kan det hända att jag skriver fel. Så jag erkänner allt! Guilty as charged. Hemskt ledsen att ha tvingat dig att rycka ut, konstapeln. ☺️ Ska bättra mig. Lovar! 🙏🙏🙏

 2. Du sålde in den här podden riktigt bra Elin! Måste ge den en chans. Just ordet ”underbar” har avskräckt mig litegrann ska jag erkänna 😉

  Sjukt härligt svar på kommentaren här ovan förresten! Jag har också svårt för de/dem….

 3. Pingback: Överallt annars – Underbaraclara utveckling

 4. Tack för det som blev min introduktion till Poddar (eller heter det kanske ”Pods” ?
  Btw, ett lätt sätt är att oftast använda sig av ”de”. Då det väldigt sällan är något annat som är riktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *