Handfasta tips, bloggsamtal och välproducerat kiv i en Underbar Pod

rpoddlogga-1024x1024
Underbara Clara är en av de bloggare som jag följt som längst och hon är verkligen en riktigt boss bitch när det kommer till digitalt entreprenörsskap. Hon skriver böcker, föreläser, gör radioprogram, TV, youtube – allt!
Så när Clara Lidström bestämmer sig för att göra en podcast så är det ingen halvdant ”sätta-sig-framför-usb-mic-och-snacka-med-kompis”-podd. Nej hon har teamat upp med erfarna radiojournalisten Erica Dahlgren som hon jobbat med tidigare i Husmorsskolan, Pikant och Sommar i P1.
Det är så himla smart! För det blir så himla bra! Eftersom jag är en riktigt ljudnörd så är jag rätt kinkig nu förtiden när det gäller nya poddar. Men här fastnar man direkt. Stilen är unik, ljudet är tiptop och allt låter proffsigt men är ändå personligt.
I en Underbar Pod får vi hänga med Erica och Clara när dem gör något: bakar eller plockar svamp till exempel. Samtalet flyter från vardagligheter till djupare resonemang och allt känns trots att det är väldigt producerat ändå naturligt. Erica tar också ibland på sig rollen som BLOK, bloggläsarombudskvinnan, som ställer sig på Claras bloggläsares sida och ger Clara motstånd.
Det gör att podden blir en bra förlängning av bloggen och den passar prima bra in i hela Underbara Claras universum! Inspirerande och bra lyssning.

Har du hört En Underbar Pod? Vad tyckte du om den? Vad får dig att fastna för en ny podd? ?✨

7 reaktioner på ”Handfasta tips, bloggsamtal och välproducerat kiv i en Underbar Pod”

 1. Om du har svårt att skilja på betydelsen de /dem i skriftform välj då hellre att använda dom. Annars är regeln DE motsvarar HON och DEM motsvarar HENNE.
  ”….med Erica och Clara när dem gör något: …” Tänk dig att du i stället skrivit ”….med Clara när henne gör något: …”
  Inte så bra va? Snälla försök skriva rätt

  1. Nämen hej ul! En språkpolis på min ära – välkommen hit! ☺️☺️ Tack för dina (bryska) uppmaningar. Helt ärligt ska jag erkänna att JA jag har ständiga problem med de/dem. Tro mig, jag KAN regeln. Och jag skriver OFTAST rätt (dålig ursäkt, jag vet). Men när jag bloggar skriver jag ibland väldigt snabbt och då kan det hända att jag skriver fel. Så jag erkänner allt! Guilty as charged. Hemskt ledsen att ha tvingat dig att rycka ut, konstapeln. ☺️ Ska bättra mig. Lovar! ???

 2. Du sålde in den här podden riktigt bra Elin! Måste ge den en chans. Just ordet ”underbar” har avskräckt mig litegrann ska jag erkänna 😉
  Sjukt härligt svar på kommentaren här ovan förresten! Jag har också svårt för de/dem….

 3. Pingback: Överallt annars – Underbaraclara utveckling

 4. Reine Sköldberg

  Tack för det som blev min introduktion till Poddar (eller heter det kanske ”Pods” ?
  Btw, ett lätt sätt är att oftast använda sig av ”de”. Då det väldigt sällan är något annat som är riktigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering