Gratis guide: Kom igång med AI för sociala medier

gratis guide kom igång med AI för sociala medier

Tjänster som använder artificiell intelligens för att på ett nästan magiskt sätt generera bilder, text och mycket mer har exploderat de senaste månaderna. Så hur kan man använda AI för sociala medier? Hur kommer man igång och vad är viktigt att tänka på?

Det är några frågor jag besvarar i den här PDF-guiden som du kan få helt gratis genom att skriva upp din mailadress i rutan här nedanför.

I denna guide får du koll på de viktigaste orden och begreppen inom AI i en ordlista (skriven av AI, såklart), vi går igenom för- och nackdelar med att använda AI för sociala medier och så ger jag perspektiv på det här med att AI ”tar våra jobb”.

Du får också lite tips om hur du bäst kommunicerar med AI-modellerna för att få fram så bra och intressanta resultat som möjligt, det som kallas ”prompts writing” och är en skill som kommer bli allt mer aktuell framöver.

Dessutom får du en genomgång av 10+ tjänster med AI för sociala medier du kan komma igång med och testa nu direkt. För det finns måååånga sådana här tjänster som poppar upp just nu, men alla är verkligen inte bra. Jag har försökt lyfta fram de jag tycker verkar bäst och mest värda att investera i.

Min förhoppning är att denna guide kan hjälpa dig att navigera i den här världen som utvecklas i rekordfart just nu och innebär ett stort paradigmskifte för hur vi kommer interagera med teknik framöver.

SÖK

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering