Google lanserar sin egen mobil Pixel 7 och Pixel 7 pro i Sverige

Foto: Google Press

Jag var inbjuden på pressträff hos Google i torsdags men kunde tyvärr inte gå. Vilket jag såklart är lite bitter över så här i efterhand med tanke på den STORA nyheten som presenterades: Google släpper äntligen sina egna mobiler, Pixel, i Sverige! 😍

Google Pixel-mobilerna har funnits länge i framförallt USA och som tekniknörd har jag dregglat över alla recensioner på hos mina favorit-youtubers men jag har aldrig haft möjlighet att testa dem själv.

Det har varit möjligt att köpa importerade Pixel-mobiler i Sverige såklart men de har inte varit officiellt lanserade i Sverige. Förrän nu! Pixel 7 och Pixel 7 pro är här!

Foto: Google Press

Det som gör mig så pepp på detta släpp är att Googles egna Pixel-mobiler är de Android-mobiler som är de största utmanarna till iPhone, eftersom Google gör både hårdvara och mjukvara precis som Apple gör för sina mobiler.

Pixel-mobilerna har hyllats för sina grymma kameror och avancerade mjukvara så jag är såklart supernyfiken på att testa och recensera. Håll tummarna att jag får möjligheten!

Läs mer om mobilerna i Google store.

Vad tycker du om det här släppet?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering