Som early adopter är jag med och påverkar framtiden

Reklamsamarbete med Brave New Business

Jag har skrivit en ny artikel för Brave New Business. Denna gång tar jag avstamp i den här irritationen som ofta kan uppstå när tekniken inte lever upp till våra förväntningar. Det ligger nämligen lite i teknikens natur att inte vara ”perfekt” för oss från början. I själva verket är det väldigt smart att låta ny teknik möta användaren så tidigt som möjligt – för då har man möjlighet att lära sig av användarna och ta med dem lärdomarna för att göra tekniken bättre.

Så att vara en early adopter – alltså en person som tidigt hoppar på det senaste – är ett sätt att påverka teknikens utveckling. Genom din data, feedback, recensioner eller samtal med kundtjänst är du med och bidrar till hur tekniken kan utvecklas framåt.

Om du ska kunna skapa en bra produkt eller tjänst som användarna verkligen kommer gilla och använda måste du snabbt upptäcka fel, lära dig av dem och utveckla framåt. Så ju snabbare du misslyckas, desto snabbare kan du lyckas . Det innebär att låta produkten eller tjänsten möta användaren så tidigt som bara möjligt.

Jag vill helt enkelt utmana dig att förändra lite hur du tänker kring teknik som inte funkar exakt som du vill. Dels genom att öka förståelsen kring hur teknik utvecklas, och varför det är bra, samt genom att visa på möjligheterna som finns i att testa en ny teknik tidigt.

👉 Läs min text här: ”Ny teknik lever sällan upp till förväntningarna – vilket är jättebra!”

Är du en early adopter eller mer någon som väntar in i det sista med att hoppa på nya tekniktrender?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering