Om innovation och hur det stora finns i det lilla

Reklamsamarbete med Brave New Business
Fotograf: Caroline Solberg @carolinesolberg.se

Hallå! Jag är ny skribent på plattformen Brave New Business som skriver om ”modiga satsningar, innovativa lösningar och nyskapande affärer”. De vet, precis som jag, att om vi ska få fram tekniklösningar som löser verkliga problem och leder mänskligheten framåt behövs det mod och att vi vågar tänka på nya sätt.

Så ungefär varannan månad kommer jag att skriva ett inlägg hos dem där jag berättar om spännande ny teknik, företag som gör något annorlunda och tekniken jag tror kan få står påverkan på vår framtid. Jag vill även lyfta häftiga startup-grundare, uppfinnare, forskare, innovatörer och entreprenörer som tänker nytt och som förtjänar mer uppmärksamhet!

Citattext: Det finns tyvärr många stereotyper kring teknik och det sätter idag en stor stoppkloss för den innovation och utveckling som vi så desperat behöver.

Mitt första inlägg som är ute nu handlar om hur det stora kan finnas i det lilla. Det är lätt att tänka att den största teknikinnovationen är den med storslagna satsningar på rymdraketer och robotar – men kanske är det så att den innovation vi behöver kanske görs hemma, med enkla medel?

Jag lyfter tre spännande innovationer som är billiga, enkla och som gör stor skillnad för människor och bidrar till en hållbar framtid. Och såklart kan jag inte låta bli att prata om hur viktigt det är att vi inkluderar fler i teknikutvecklingen och inte låter stereotyper och förutfattade meningar styra.

👉 Läs mitt inlägg: ”Den häftigaste teknikutvecklingen sker i din diskho” på Brave New Business

Har du önskemål eller tips om vad jag borde skriva om nästa gång?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering