Kom på min digitala föreläsning om tjejer och teknik

Halloj, nästa vecka är e-medborgarveckan och Eskilstuna bibliotek anordnar en gratis, öppen, digital föreläsning med mig på temat: Tjejer och teknik – kan vi stoppa mansdominansen i techbranschen? Det är på onsdag 13 oktober kl 18.30.

I föreläsningen berättar jag om hur det ser ut med jämställdheten i techbranschen, ger en historisk tillbakablick på varför det blivit som det blivit, vi tittar på konsekvenserna av den här obalansen och slutligen ger jag mina förslag och tips på hur vi kan komma tillrätta med problemet!

Jag har hållit den här föreläsningen i många sammanhang men aldrig öppet så här för vem som helst att delta! Så passa på och tipsa gärna om du vet någon lärare, bibliotekarie, industriledare, börs-VD eller annan person som behöver höra detta. 😉

👉 Anmäl dig via denna länk senast kl 10.00 den 13 oktober

Hoppas du kan komma!

2 reaktioner på ”Kom på min digitala föreläsning om tjejer och teknik”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

PLUS

Gör som 2000+ andra och prenumerera på Teknifik Plus. Ett mailutskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig.

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering