Video: Unboxing av Apple Watch SE & Series 6

Alltså hörni – det är den tiden på året. Tiden då alla techbolag släpper nya produkter. Och ni vet vad det betyder? Unboxing time! Denna gång har jag hela två nya Apple Watchs att packa upp: nya budgetvarianten Apple Watch SE och sen den nya guldfärgade Apple Watch series 6.

Se videon:

Ni vet kanske att det sen några år tillbaka finns en iPhone modell som heter SE? Taktiken är att ta formfaktorn från en lite äldre modell men uppgradera med ny hårdvara inuti från nyare modeller. SE-modellen är tänkt att vara mer tillgänglig och har ett lite mer budgetvänligt pris.

Nu har Apple alltså gjort samma sak fast för sin smartklocka! Något jag tycker är lite spännande för jag har ju använt Apple Watch i flera år och det är en teknikpryl som jag verkligen tycker tillför mycket i mitt liv.

Den fungerar som en buffert mellan mig och min mobil, så jag snabbt kan sortera mellan viktiga och oviktiga notiser och enkelt kan lägga bort telefonen utan att vara rädd att missa något viktigt.

Dessutom mäter den min aktivitet under dagen, påminner mig att stå upp en gång i timmen och mycket mer.

Men eftersom Apple Watch alltid varit så dyr har det varit en svår pryl att rekommendera för alla. Men med nya Apple Watch SE blir det kanske lite enklare i alla fall?

Apple Watch series 6 – vad är nytt?

Jag kommer gå mer in på funktionerna och allting i min recension men det som framförallt är nytt med senaste generationen Apple Watch är en funktion som kan mäta syrmättnaden i blodet. Vet inte riiiktigt vad jag ska med den funktionen till 😅 men det ska tydligen kunna funka som en indikator på att man håller på att bli sjuk.

Annars så har den uppgraderats för att bli lite snabbare, lite ljusare utomhus och den laddar snabbare. Något som är viktigt för att kunna använda sömnspårningsfunktionen som kommit med nya watchOS 7 (som du kan uppgradera även din äldre klocka till).

Är det något särskilt du vill att jag ska titta på i min recension sen? Let me know! 👇

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering