Se mitt webinar med tips och hacks för Instagram Stories

Jag älskar Instagram Stories, på svenska kallat ”Händelser”. Det vertikala formatet som är gjort för vår mobila vardag, där det är enkelt att interagera och prata med varandra. Dessutom försvinner det man lägger upp efter 24 timmar vilket gör det perfekt för att dela snabbt och enkelt, flera gånger per dag.

De senaste åren har jag lagt mindre och mindre fokus på det vanliga Instagram-flödet och flyttat mer av mitt fokus till Stories. Det finns många strategiska och smarta fördelar med detta. Vilket jag delar med mig av i detta webinar som du kan se när det passar dig!

Det är också den plattform där jag har tveklöst mest interaktion och dialog med mina följare och vänner. Jag kan snabbt slänga ut tankar och funderingar för att få feedback och det är den plats på sociala medier jag tycker är absolut roligast även som följare av andra.

webinar instagram stories

På Instagram Stories finns det en uppsjö av kreativa verktyg och möjligheter, men de är inte alltid de lättaste att hitta. Jag älskar att djupdyka i funktionerna och hitta nya sätt att vara kreativ med formatet. Så i detta webinar delar jag med mig av några av mina bästa tips och hacks!

Jag har under åren också med hjälp av min statistik, experiment, analys av andras konton och research utkristalliserat några viktiga strategier och tankesätt, som lyfter dina Stories till nästa nivå och hjälper dig att göra det mesta av formatet.

Du får:

 • Inspelningen av webinaret och PowerPoint-slidesen som PDF att gå igenom när det passar dig.
 • De strategiska byggstenarna som hjälper dig göra det mesta av Instagram Stories – oavsett om du använder Instagram privat, för ditt företag, i din yrkesroll eller sköter ett konto åt ett företag, organisation eller förening.
 • Mina bästa tips, tricks och hacks för att få ut mer av de inbyggda verktygen i Instagram stories. Som de bästa sätten att göra dina stories unika, i en konsekvent stil och i enlighet med din eventuella grafiska profil.
 • Lär dig att göra egna GIF-stickers! Det är enkelt och kräver inga avancerade kunskaper eller program.
 • Du får även lära dig vad som krävs för att ladda upp dina stickers på Giphy så de blir sökbara i Instagram Stories.
 • Do’s and dont’s för Instagram Stories

Webinaret passar både dig som precis börjat eller funderar på att komma igång med stories och dig som hållit på länge men gärna vill utvecklas och lära dig mer!

Var?

Webinaret genomfördes live via Zoom den 24 juni kl. 18.00-19.00.

Genom att bli Patreon i Teknifik Academy eller köpa tillgång till webinaret i min webbutik kan du gå igenom webinaret när det passar dig. Det är cirka en timme långt plus svar på frågor från de som var med live.

Se webinaret

Som medlem i Teknifik Academy via Patreon (€25/mån) har du detta webinar inkluderat i ditt medlemskap och hittar inspelningen och länk till nedladdning av PDF på Patreon.

Som medlem på nivån Supporter (€3/mån) kan du använda samma rabattkod som för förra online workshoppen för att få lägre pris på detta webinar vid köp från min webbutik.

Ni andra får tillgång till materialet direkt genom att betala en engångskonstnad på 350 kr i min webbutik!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

6 reaktioner på ”Se mitt webinar med tips och hacks för Instagram Stories”

 1. Hej Elin!
  Toppensida du har! Har ett problem som jag letat svar på men kan bara inte hitta vad som är felet. Och hittade dig😊 Har två instasidor, en privat (öppen) och en rese-instasida (öppen). Jag la upp en instastory på min privata insta och taggade resesidan. Men när jag ska dela storyn på resesidan går det inte. Trots att allt är öppet/offentligt och inställningarna och öppna för delning av händelse. Förstår ingenting, har försökt med allt, men nej. Även så syns aldrig mina taggar heller på resesidan. Är det något du kanske har hört om förut, eller vet varför det blir så? /Anna

  1. Hej Anna! Hmm det låter onekligen lite skumt. Det verkar ju som att du gjort allting rätt. Kan du inte DM:a mig från kontot där taggarna inte funkar och testa att lägga upp något så kan vi se om vi kan hitta nåt? Jag heter @teknifik på Insta.
   Kan vara buggar bara så ibland får man installera om appen, logga in och ur och sådana trix (om du inte redan provat det).

   1. Hej Elin! Glömde helt att gå in och återkoppla, får skylla på att jag varit på resande fot. Det funkar nu! Jag hade ju redan testat att installera appen igen, men sen gjorde jag det två (!) ggr till och helt plötsligt funkade allt… konstigt att behöva göra det flera ggr. Men tack för att du svarade så snabbt!
    Och din sida här är grym!
    /Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

PLUS

Gör som 2000+ andra och prenumerera på Teknifik Plus. Ett mailutskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig.

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering