Se mitt webinar med tips och hacks för Instagram Stories

Jag älskar Instagram Stories, på svenska kallat ”Händelser”. Det vertikala formatet som är gjort för vår mobila vardag, där det är enkelt att interagera och prata med varandra. Dessutom försvinner det man lägger upp efter 24 timmar vilket gör det perfekt för att dela snabbt och enkelt, flera gånger per dag.

De senaste åren har jag lagt mindre och mindre fokus på det vanliga Instagram-flödet och flyttat mer av mitt fokus till Stories. Det finns många strategiska och smarta fördelar med detta. Vilket jag delar med mig av i detta webinar som du kan se när det passar dig!

Det är också den plattform där jag har tveklöst mest interaktion och dialog med mina följare och vänner. Jag kan snabbt slänga ut tankar och funderingar för att få feedback och det är den plats på sociala medier jag tycker är absolut roligast även som följare av andra.

webinar instagram stories

På Instagram Stories finns det en uppsjö av kreativa verktyg och möjligheter, men de är inte alltid de lättaste att hitta. Jag älskar att djupdyka i funktionerna och hitta nya sätt att vara kreativ med formatet. Så i detta webinar delar jag med mig av några av mina bästa tips och hacks!

Jag har under åren också med hjälp av min statistik, experiment, analys av andras konton och research utkristalliserat några viktiga strategier och tankesätt, som lyfter dina Stories till nästa nivå och hjälper dig att göra det mesta av formatet.

Du får:

 • Inspelningen av webinaret och PowerPoint-slidesen som PDF att gå igenom när det passar dig.
 • De strategiska byggstenarna som hjälper dig göra det mesta av Instagram Stories – oavsett om du använder Instagram privat, för ditt företag, i din yrkesroll eller sköter ett konto åt ett företag, organisation eller förening.
 • Mina bästa tips, tricks och hacks för att få ut mer av de inbyggda verktygen i Instagram stories. Som de bästa sätten att göra dina stories unika, i en konsekvent stil och i enlighet med din eventuella grafiska profil.
 • Lär dig att göra egna GIF-stickers! Det är enkelt och kräver inga avancerade kunskaper eller program.
 • Du får även lära dig vad som krävs för att ladda upp dina stickers på Giphy så de blir sökbara i Instagram Stories.
 • Do’s and dont’s för Instagram Stories

Webinaret passar både dig som precis börjat eller funderar på att komma igång med stories och dig som hållit på länge men gärna vill utvecklas och lära dig mer!

Var?

Webinaret genomfördes live via Zoom den 24 juni kl. 18.00-19.00.

Genom att bli Patreon i Teknifik Academy eller köpa tillgång till webinaret i min webbutik kan du gå igenom webinaret när det passar dig. Det är cirka en timme långt plus svar på frågor från de som var med live.

Se webinaret

Som medlem i Teknifik Academy via Patreon (€25/mån) har du detta webinar inkluderat i ditt medlemskap och hittar inspelningen och länk till nedladdning av PDF på Patreon.

Som medlem på nivån Supporter (€3/mån) kan du använda samma rabattkod som för förra online workshoppen för att få lägre pris på detta webinar vid köp från min webbutik.

Ni andra får tillgång till materialet direkt genom att betala en engångskonstnad på 350 kr i min webbutik!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

6

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 410 times, 1 visits today)

6 kommentarer

 1. Frida 24 juni, 2020 at 22:38

  Fick tips om det här webinariet men kunde inte vara med just idag. Kör du igen? 🙂

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 25 juni, 2020 at 07:52

   Hej! Inte planerat att köra igen, men jag kommer sammanställa materialet idag så man kan köpa det i efterhand med video och slides som PDF 👍

   Reply
 2. Anna 8 september, 2020 at 18:13

  Hej Elin!
  Toppensida du har! Har ett problem som jag letat svar på men kan bara inte hitta vad som är felet. Och hittade dig😊 Har två instasidor, en privat (öppen) och en rese-instasida (öppen). Jag la upp en instastory på min privata insta och taggade resesidan. Men när jag ska dela storyn på resesidan går det inte. Trots att allt är öppet/offentligt och inställningarna och öppna för delning av händelse. Förstår ingenting, har försökt med allt, men nej. Även så syns aldrig mina taggar heller på resesidan. Är det något du kanske har hört om förut, eller vet varför det blir så? /Anna

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 8 september, 2020 at 18:19

   Hej Anna! Hmm det låter onekligen lite skumt. Det verkar ju som att du gjort allting rätt. Kan du inte DM:a mig från kontot där taggarna inte funkar och testa att lägga upp något så kan vi se om vi kan hitta nåt? Jag heter @teknifik på Insta.

   Kan vara buggar bara så ibland får man installera om appen, logga in och ur och sådana trix (om du inte redan provat det).

   Reply
   1. Anna 14 september, 2020 at 09:23

    Hej Elin! Glömde helt att gå in och återkoppla, får skylla på att jag varit på resande fot. Det funkar nu! Jag hade ju redan testat att installera appen igen, men sen gjorde jag det två (!) ggr till och helt plötsligt funkade allt… konstigt att behöva göra det flera ggr. Men tack för att du svarade så snabbt!
    Och din sida här är grym!
    /Anna

    Reply
    1. Elin Häggberg // Teknifik 14 september, 2020 at 10:47

     Tack för att du återkopplade! Det är sjukt störigt när det buggar sådär men härligt att det ”hoppade igång” tillslut, man får inte ge upp 😬😅 Tack snälla! ❤️❤️ Ha det fint!

     Reply

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *