Se mitt webinar med tips och hacks för Instagram Stories

Jag älskar Instagram Stories, på svenska kallat ”Händelser”. Det vertikala formatet som är gjort för vår mobila vardag, där det är enkelt att interagera och prata med varandra. Dessutom försvinner det man lägger upp efter 24 timmar vilket gör det perfekt för att dela snabbt och enkelt, flera gånger per dag.

De senaste åren har jag lagt mindre och mindre fokus på det vanliga Instagram-flödet och flyttat mer av mitt fokus till Stories. Det finns många strategiska och smarta fördelar med detta. Vilket jag delar med mig av i detta webinar som du kan se när det passar dig!

Det är också den plattform där jag har tveklöst mest interaktion och dialog med mina följare och vänner. Jag kan snabbt slänga ut tankar och funderingar för att få feedback och det är den plats på sociala medier jag tycker är absolut roligast även som följare av andra.

webinar instagram stories

På Instagram Stories finns det en uppsjö av kreativa verktyg och möjligheter, men de är inte alltid de lättaste att hitta. Jag älskar att djupdyka i funktionerna och hitta nya sätt att vara kreativ med formatet. Så i detta webinar delar jag med mig av några av mina bästa tips och hacks!

Jag har under åren också med hjälp av min statistik, experiment, analys av andras konton och research utkristalliserat några viktiga strategier och tankesätt, som lyfter dina Stories till nästa nivå och hjälper dig att göra det mesta av formatet.

Du får:

 • Inspelningen av webinaret och PowerPoint-slidesen som PDF att gå igenom när det passar dig.
 • De strategiska byggstenarna som hjälper dig göra det mesta av Instagram Stories – oavsett om du använder Instagram privat, för ditt företag, i din yrkesroll eller sköter ett konto åt ett företag, organisation eller förening.
 • Mina bästa tips, tricks och hacks för att få ut mer av de inbyggda verktygen i Instagram stories. Som de bästa sätten att göra dina stories unika, i en konsekvent stil och i enlighet med din eventuella grafiska profil.
 • Lär dig att göra egna GIF-stickers! Det är enkelt och kräver inga avancerade kunskaper eller program.
 • Du får även lära dig vad som krävs för att ladda upp dina stickers på Giphy så de blir sökbara i Instagram Stories.
 • Do’s and dont’s för Instagram Stories

Webinaret passar både dig som precis börjat eller funderar på att komma igång med stories och dig som hållit på länge men gärna vill utvecklas och lära dig mer!

Var?

Webinaret genomfördes live via Zoom den 24 juni kl. 18.00-19.00.

Genom att bli Patreon i Teknifik Academy eller köpa tillgång till webinaret i min webbutik kan du gå igenom webinaret när det passar dig. Det är cirka en timme långt plus svar på frågor från de som var med live.

Se webinaret

Som medlem i Teknifik Academy via Patreon (€25/mån) har du detta webinar inkluderat i ditt medlemskap och hittar inspelningen och länk till nedladdning av PDF på Patreon.

Som medlem på nivån Supporter (€3/mån) kan du använda samma rabattkod som för förra online workshoppen för att få lägre pris på detta webinar vid köp från min webbutik.

Ni andra får tillgång till materialet direkt genom att betala en engångskonstnad på 350 kr i min webbutik!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

5

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 162 times, 1 visits today)

2 kommentarer

 1. Frida 24 juni, 2020 at 22:38

  Fick tips om det här webinariet men kunde inte vara med just idag. Kör du igen? 🙂

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 25 juni, 2020 at 07:52

   Hej! Inte planerat att köra igen, men jag kommer sammanställa materialet idag så man kan köpa det i efterhand med video och slides som PDF 👍

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *