Unboxar nya OnePlus 8 Pro

Här om dagen kom ett bud med en stor, röd påse till min dörr. I påsen låg en stor, röd låda som det stod “Pop up” på.

OnePlus har ju släppt sina senaste modeller: OnePlus 8 och 8 Pro. Vanligtvis när de släpper nytt brukar de sätta upp Pop-up-butiker där man kan titta på de nya modellerna. Men i år funkar ju inte riktigt det.

Så istället tog de fram en särskild “pop up”-experience som utvalda kunder kunnat beställa från deras hemsida. Och jag, som utvald teknikbloggare, fick testa att unboxa hemmavid.

Se videon:

Fun fact att jag inte hade pratat så mycket i sträck på flera veckor när jag spelade in denna video (pga har varit sjuk) så blev helt hes efteråt 😬

I videon får ni höra mina initiala tankar om mobilen (och den underbara teknifik-turkosa färgen 😍).

Är det något särskilt du är nyfiken på gällande OnePlus 8 Pro som du vill att jag ska testa närmare för min kommande recension?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

5

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 97 times, 1 visits today)

2 kommentarer

 1. Abbe 11 maj, 2020 at 09:36

  Tack för recension! Funderar på att köpa en OnePlus 8 Pro. Verkar vara den grymmaste mobilen just nu. Speciellt nu när trådlös laddning finns.

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 11 maj, 2020 at 09:42

   Ja, den har väldigt mycket positivt och många av de sakerna som man klagat lite på innan är ju fixade nu! Och grym kamera 👌👌👌

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *