Unboxar nya OnePlus 8 Pro

Här om dagen kom ett bud med en stor, röd påse till min dörr. I påsen låg en stor, röd låda som det stod “Pop up” på.

OnePlus har ju släppt sina senaste modeller: OnePlus 8 och 8 Pro. Vanligtvis när de släpper nytt brukar de sätta upp Pop-up-butiker där man kan titta på de nya modellerna. Men i år funkar ju inte riktigt det.

Så istället tog de fram en särskild “pop up”-experience som utvalda kunder kunnat beställa från deras hemsida. Och jag, som utvald teknikbloggare, fick testa att unboxa hemmavid.

Se videon:

Fun fact att jag inte hade pratat så mycket i sträck på flera veckor när jag spelade in denna video (pga har varit sjuk) så blev helt hes efteråt 😬

I videon får ni höra mina initiala tankar om mobilen (och den underbara teknifik-turkosa färgen 😍).

Är det något särskilt du är nyfiken på gällande OnePlus 8 Pro som du vill att jag ska testa närmare för min kommande recension?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

5

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 74 times, 1 visits today)

2 kommentarer

 1. Abbe 11 maj, 2020 at 09:36

  Tack för recension! Funderar på att köpa en OnePlus 8 Pro. Verkar vara den grymmaste mobilen just nu. Speciellt nu när trådlös laddning finns.

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 11 maj, 2020 at 09:42

   Ja, den har väldigt mycket positivt och många av de sakerna som man klagat lite på innan är ju fixade nu! Och grym kamera 👌👌👌

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *