Plånboken, poddintervjuer och två dagar i storstan

Hej mina vänner!

Här kommer en sådan där “realtidsuppdatering” som jag tänker att jag ska göra oftare och sen glömmer bort. Hehe.

I dag klev jag på tåget från Örebro i arla morgonstund för att vara med i Plånboken i P1. Ni vet väl att jag är ny expert i programmet och svarar på elektronik och vardagsteknik-frågor? Superkul! Det här var andra gången för mig och vi har ytterligare två datum bokade under våren.

Sändningen gick bra (tror jag!) och sen tog jag min världstunga ryggsäck och traskade iväg. Gjorde ett kort stopp för att lämna tillbaka recensionsprodukter och sen var det dags för lunch.

Jag tycker det är så sjukt stressigt att äta lunch i innerstan. Så mycket folk överallt och svårt att välja. Oftast när jag planlöst går runt och väljer ställe brukar jag “råka” svänga in i en och annan bokaffär istället. Det gör mig alltid lugn. På AdLibris-affären på Kungsgatan finns ju ett litet trevligt café och jag bestämde mig för att slå mig ned, läsa lite bok (läser just nu “Nora eller Brinn Oslo brinn” av Johanna Frid) och äta vegetarisk lasagne. MYCKET bra val. Kom precis innan 12 också så lyckades dodga den värsta lunchruschen.

Eftersom jag hade lite “mellantid” innan nästa grej så gick jag till Stadsbiblioteket, också en plats där man känner sig lugn. Skriver lite blogginlägg och chillar.

Jag kommer vara kvar i stan till imorgon. Har flera poddintervjuer till nya säsongen bokade! Så pirrigt och kul att komma igång igen. Det som är bra efter två säsonger är att jag har en jäkla rutin på att hitta, kontakta och boka intervjuer.

Att lyckas “batcha” intervju-inspelningarna så här över några få dagar och i kombo med andra jobb är såklart det bästa ur ekonomisk synvinkel.

Jag har fortfarande två avsnitt kvar på säsongen som saknar finansiering. Så om du vet att ditt eller någon annan bekants företag skulle vilja sponsra en högkvalitativ podcast om teknik – let me know!

Ikväll ska jag äta middag med min fina bloggvän Annie (aka Vegokäk) och njuta lite storstadsfeeling. Det var ett tag sen jag hade “Stockholmsdagar” så då är det riktigt härligt. Ska tillbaka hit igen nästa vecka för ytterligare en runda intervjuer.

När mars och april närmar sig börjar också jobbtempot öka. Nu ska allt hända som jag planerat och sålt in under januari. Nu kommer också alla föreläsningar. Så det blir till att ta varje tillfälle att vila i pauserna.

Jag känner mig redo! Och solen skiner.

Hur har du det så här i mitten av februari? 💖

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

12

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 107 times, 1 visits today)

2 kommentarer

 1. Johanna Eneland 23 februari, 2020 at 19:43

  Känner precis som du i Sthlm innerstad, hetsigt stressigt. Får panik när det ska ätas. Förra året gjorde jag som du de gånger jag besökte staden; flydde in i närmsta bokaffär och andades! Dock blev det katastrof när jag var i Gamla stan, den enda bokaffär jag fann var Science Fiction-bokhandeln och där var det INTE lugnt, haha. Smock fullt och världens rush. Iiiiihk. ^_^

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 24 februari, 2020 at 07:16

   Ja men eller hur? Ah jag kan tänka mig att scifi-bokhandeln inte riktigt hade samma effekt 😆 Men jag älskar den också.

   Reply

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *