Jag snackar Instagram Stories på Webbdagarna i Göteborg

Den 25 september är jag en av talarna på Webbdagarna i Göteborg – superkul! Blir första gången på Webbdagarna för min del. På 30 minuter ska jag ge massor av konkreta verktyg och tips för att komma igång med och nå längre med Instagram Stories.

Alla ni som följer mig på Instagram Stories vet att jag älskar det forumet. Och det är det jag öppnar först och kollar mest i min Instagram-app generellt. Och jag är inte ensam! 500 miljoner användare internationellt använder Instagram Stories (som sprang om Snapchat i dagligt användande för flera år sedan!).

Det finns några saker som jag ser att många kämpar med när det gäller Stories så det är vad jag kommer fokusera på: hur man på ett enkelt sätt skapar en egen stil och implementerar sin grafiska profil; hur man bygger sina stories stegvis för att fånga publikens uppmärksamhet och hur man vänder den uppmärksamheten till en aktivitet!

Det är inte så ofta jag är neråt Göteborg och föreläser så det känns ju lite extra kul!

Ses vi där?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering