Jag snackar Instagram Stories på Webbdagarna i Göteborg

Den 25 september är jag en av talarna på Webbdagarna i Göteborg – superkul! Blir första gången på Webbdagarna för min del. På 30 minuter ska jag ge massor av konkreta verktyg och tips för att komma igång med och nå längre med Instagram Stories.

Alla ni som följer mig på Instagram Stories vet att jag älskar det forumet. Och det är det jag öppnar först och kollar mest i min Instagram-app generellt. Och jag är inte ensam! 500 miljoner användare internationellt använder Instagram Stories (som sprang om Snapchat i dagligt användande för flera år sedan!).

Det finns några saker som jag ser att många kämpar med när det gäller Stories så det är vad jag kommer fokusera på: hur man på ett enkelt sätt skapar en egen stil och implementerar sin grafiska profil; hur man bygger sina stories stegvis för att fånga publikens uppmärksamhet och hur man vänder den uppmärksamheten till en aktivitet!

Det är inte så ofta jag är neråt Göteborg och föreläser så det känns ju lite extra kul!

Ses vi där?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

1
(Visited 69 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *