Titeln på min bok och annat som händer just nu

Foto: Linda Hörnfeldt / La Linda

Hej!

Nu när solen äntligen kommit tillbaka till vår del av jordklotet, små blommor kikar upp ur gräset och temperaturerna stiger för varje dag så börjar jag se ljuset.

Det här har varit en tuff vår på många sätt. Framförallt de senaste veckorna har det varit alldeles för mycket. Vilket tyvärr gjort att jag haft svårt att känna att något är roligt även fast allting egentligen är kul saker. Så himla trist verkligen…

Den här senaste veckan kändes lite som kulmen. För precis när massa viktiga saker skulle hända samtidigt fick jag världens dunderförkylning. Jag tappade rösten (mardrömmen!), fick en hemsk hosta och samtidigt hade jag Sociala medierdagen, moderatorsuppdrag i Malmö och så bokdeadline, podcast och ja… ni förstår ju att det inte riktigt gått ihop.

Mitt i allt det nåddes jag också av beskedet att en bloggkollega som jag inspirerats så mycket gått bort. Fina Angeliqa bakom Vandringsbloggen som jag lärde känna precis innan jag startade Teknifik. Så otroligt sorgligt och smärtsamt. ?

Vi måste verkligen komma ihåg att berätta hur vi mår. Både när vi mår bra och när vi inte gör det. Dela med oss av det som är svårt och det som är fint.

Jag tar mig med många lärdomar från den här vintern kring mitt eget företagande, mående och hur jag bör tänka framåt.

Nu ser jag också verkligen fram emot lite lugnare veckor och en sommar fylld med ledighet, familj och vänner.

Så hur går det med boken?

Jo tack, det närmar sig. Because reasons så sköt vi upp deadlinen för manuset lite så nu har jag de sista två veckorna framför mig här för att knyta ihop säcken. Det kommer bli intensivt men det kommer gå.

Förresten så har jag en sida på Bokus nu (vilket jag inte visste men fick reda på genom min förlagskollega Johannes Gustavsson som också skriver bok!). Så här kan ni se titeln på min bok!!!!

”Starta eget – Smart, digitalt och hållbart” – det är min bok!

Men ni behöver inte gå in och bevaka boken för ni kommer kunna köpa den direkt från mig här på bloggen (med alla signeringar och personliga hälsningar ni kan drömma om!). ??Så stay tuned!

Min målbild är när jag öppnar den första kartongen och håller boken, tryckt och färdig, i min hand för första gången. Men innan vi är där ska jag bara skriva skriva skriva lite till.

Hur mår du idag? Hoppas du ser ljuset och laddar för en riktigt vilsam påskhelg. ❤️

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

8 reaktioner på ”Titeln på min bok och annat som händer just nu”

 1. Tänk att det ofta kör ihop sig och det är just då som man inte har tid med tex förkylningar! Ibland undrar jag om det ändå inte är kroppens sätt att protestera och säga ifrån, att man borde dra ner på tempot? Jag hoppas du kryat på dig, boken ser jag fram mot! Lite o.t. Men klänningen (?) du hade på dig på sociala mediedagen i Karlstad var kommer den ifrån? Så fin!

 2. Jag hittade hit efter att du var gäst i Vandringspodden och känner mig så ledsen över att Angeliqa är borta. Vilket slöseri på liv, kraft och en vacker själ är mina känslor. Och jag håller med dig och skrev precis egna blogginlägg om hur viktigt det är att vi delar med oss av både ups and downs och får bort detta hysch hysch. Tack för din blogg och lycka till med boken! Och ha en skön och lugn påsk!

 3. Trist att höra att du haft det lite intensivt, hoppas verkligen det lugnar ner sig snart – och att du ändå hittar tid till att ta hand om dig! <3 Sjukt spännande med boken, ser verkligen fram emot att läsa den 😀
  Trots att jag vetat ett tag nu kan jag fortfarande inte smälta att Angeliqa inte längre finns ibland oss, och att hon hade hamnat i ett sådant mörker… Det gör fruktansvärt ont. Men det har varit fint att se hur vi alla delat minnen, pratat med varandra och ljust frågat hur vi mår – på riktigt.
  Här har det också varit lite intensivt och jag känner hur energin och inspirationen tryter. Men med våren, ljuset och värmen känns det lite bättre och nu ska vi njuta av lite ledighet också vilket ska bli väldigt skönt och välbehövligt. Fördelen med att ens partner är lärare, man får liksom alla de där loven igen haha!
  Kram på dig och lycka till med bokskriveriet, trevlig påsk!

  1. ❤️❤️❤️❤️ Ja det är verkligen svårt att förstå och ta in en sådan sak. Ett sådant tomrum.
   Tack fina du! Och inspirationen är ju verkligen den som försvinner när det blir för mycket. Känner igen mig så mycket. Men sol och ledigt tror jag kommer kunna råda bot på det mesta. Åh ja så mysigt med lov ju! ❤️
   Stor kram och hoppas du får en vilsam och ljus påsk. ❤️❤️❤️

 4. Vilken spännande blogg du har med många bra tips och idéer. Lycka till med boken vet hur tufft det är att knyta ihop det – skriver själv en bok om – sorgen – livet och att leva här och nu! Så jag vet. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!