Att öva upp sin förmåga att se bra ut

Jag och mina selfie-poser

I veckans minisode av podden pratar jag om det här med att förmågan att se ut, och framförallt se bra ut på bild, är en färdighet. Något man behöver öva på.

Det finns ett sjätte sinne som heter proprioception, som handlar om känslan av var kroppen befinner sig. Fotomodeller kan öva på hur poser känns i kroppen för att vara säkra på att sättet de poserar på överensstämmer med hur det känns som att de poserar.

Personligen kände jag länge att mitt utseende liksom inte var något som låg för mig. Att jag hade mer av ett radioutseende, hehe. Att jag hade andra förmågor som var viktigare. Men när jag började bloggen fick jag lov att tänka om. En viktig del i att faktiskt bygga upp en blogg och sociala medier är att låta andra se en. Och då gäller det att bli mer bekväm framför kameran. Så jag har övat… !

Hör mer om allt detta i veckans minisode ?

▶︎ Lyssna via: Apple podcasts // Acast // Spotify // Webb

2 reaktioner på ”Att öva upp sin förmåga att se bra ut”

  1. Så sant!! Och så rätt!! Och du är fin på alla dina bilder! <3
    Jag har också hamnat inför samma dilemma – nybakad bloggar och obekväm framför kamera. Men liksom du har jag valt att ta tjuren i hornen och börja öva mig. Det finns ingen annan väg att gå! Dags att se sig själv med snällare ögon. 🙂

    1. Ja men visst då?!! Och tack!
      Det är ju ändå skönt att det verkligen går att öva upp, att det inte är något som man är född med eller inte liksom. Sådant ger mig tröst i livet generellt. ❤️ Vad kul med bloggen, välkommen ???

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering