Att öva upp sin förmåga att se bra ut

Jag och mina selfie-poser

I veckans minisode av podden pratar jag om det här med att förmågan att se ut, och framförallt se bra ut på bild, är en färdighet. Något man behöver öva på.

Det finns ett sjätte sinne som heter proprioception, som handlar om känslan av var kroppen befinner sig. Fotomodeller kan öva på hur poser känns i kroppen för att vara säkra på att sättet de poserar på överensstämmer med hur det känns som att de poserar.

Personligen kände jag länge att mitt utseende liksom inte var något som låg för mig. Att jag hade mer av ett radioutseende, hehe. Att jag hade andra förmågor som var viktigare. Men när jag började bloggen fick jag lov att tänka om. En viktig del i att faktiskt bygga upp en blogg och sociala medier är att låta andra se en. Och då gäller det att bli mer bekväm framför kameran. Så jag har övat… !

Hör mer om allt detta i veckans minisode ?

▶︎ Lyssna via: Apple podcasts // Acast // Spotify // Webb

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

1

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 178 times, 1 visits today)

2 kommentarer

 1. Countrywife - från kråkbo till husdröm 14 februari, 2019 at 00:01

  Så sant!! Och så rätt!! Och du är fin på alla dina bilder! <3

  Jag har också hamnat inför samma dilemma – nybakad bloggar och obekväm framför kamera. Men liksom du har jag valt att ta tjuren i hornen och börja öva mig. Det finns ingen annan väg att gå! Dags att se sig själv med snällare ögon. 🙂

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 14 februari, 2019 at 00:03

   Ja men visst då?!! Och tack!
   Det är ju ändå skönt att det verkligen går att öva upp, att det inte är något som man är född med eller inte liksom. Sådant ger mig tröst i livet generellt. ❤️ Vad kul med bloggen, välkommen ???

   Reply

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *