Advized hjälper dig ta bättre köpbeslut

Som ni vet är jag en person som verkligen förespråkar att göra grundlig research inför ett nytt teknikköp (eller vilket köp som helst egentligen). Jag kan undersöka vilken produkt som passar mina behov bäst i månader och månader innan jag bestämmer mig.

Då är jag ute på massor av olika sidor och forum, läser långa recensioner, klämmer på produkter i butiken, gör grundliga jämförelser och frågar runt på Facebook och bland vänner.

Men ibland så känner man ju att man inte riktigt har tid eller ork att dammsuga hela internet efter alla de bästa alternativen. Då är det bra att det finns hjälp!

Advized.se är en sajt med oberoende köpråd från personer som älskar att leta efter de bästa prylarna. Så istället för att lägga ned hundra timmar på egen research kan du kolla in en enkel topplista på till exempel ”bästa drönaren för resan” eller ”bästa helautomatiska kaffemaskinen”. Det är inte bara teknikprylar på sidan utan även barnvagnar, spel och köksmaskiner.

Eftersom det är listor med flera olika prylar, från olika märken, så får du också en överblick över olika modeller och deras för- och nackdelar.

Så himla skönt att få en guidning från någon som redan lagt ned tiden på att leta upp de bästa alternativen. För en research-nörd som mig är det dessutom grymt att få en grundplåt så man sen kan djupdyka i youtube-recensioner och jämförelsekartor över de modeller man blir mest sugen på.

Bland sidans över 40 experter hittar du till exempel grymma Elin Kero som guidar dig till kameror och objektiv och 50-åriga teknikentusiasten Martina Åkerström som älskar mobiltelefoner och surfplattor.

Så när du går i köptankar tycker jag absolut du ska ta en titt på Advized.se!

Är du bra på att göra research inför ett nytt köp?

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

2 reaktioner på ”Advized hjälper dig ta bättre köpbeslut”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!