Advized hjälper dig ta bättre köpbeslut

Som ni vet är jag en person som verkligen förespråkar att göra grundlig research inför ett nytt teknikköp (eller vilket köp som helst egentligen). Jag kan undersöka vilken produkt som passar mina behov bäst i månader och månader innan jag bestämmer mig.

Då är jag ute på massor av olika sidor och forum, läser långa recensioner, klämmer på produkter i butiken, gör grundliga jämförelser och frågar runt på Facebook och bland vänner.

Men ibland så känner man ju att man inte riktigt har tid eller ork att dammsuga hela internet efter alla de bästa alternativen. Då är det bra att det finns hjälp!

Advized.se är en sajt med oberoende köpråd från personer som älskar att leta efter de bästa prylarna. Så istället för att lägga ned hundra timmar på egen research kan du kolla in en enkel topplista på till exempel “bästa drönaren för resan” eller “bästa helautomatiska kaffemaskinen”. Det är inte bara teknikprylar på sidan utan även barnvagnar, spel och köksmaskiner.

Eftersom det är listor med flera olika prylar, från olika märken, så får du också en överblick över olika modeller och deras för- och nackdelar.

Så himla skönt att få en guidning från någon som redan lagt ned tiden på att leta upp de bästa alternativen. För en research-nörd som mig är det dessutom grymt att få en grundplåt så man sen kan djupdyka i youtube-recensioner och jämförelsekartor över de modeller man blir mest sugen på.

Bland sidans över 40 experter hittar du till exempel grymma Elin Kero som guidar dig till kameror och objektiv och 50-åriga teknikentusiasten Martina Åkerström som älskar mobiltelefoner och surfplattor.

Så när du går i köptankar tycker jag absolut du ska ta en titt på Advized.se!

Är du bra på att göra research inför ett nytt köp?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

17

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 250 times, 1 visits today)

2 kommentarer

  1. Carl 4 februari, 2019 at 10:56

    Hej Elin!

    Tack för tipset. Ska tipsa mina besökare om detta förträffliga verktyg också…

    Ha det bäst!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *