Poddar, deadline och snö

Hej och glad tisdag!

Nu är poddavsnittet där jag intervjuas i Heja Framtiden ute där poddar finns. En halvtimme där vi pratar om framtiden, poddande, min blogg och sånt. Jag kanske också råkar prata en del om hur mycket jag gillar att tänka på katastrofer och dystopiska framtidscenarior.

Jag kom igår hem från några riktigt avslappnande dagar tillsammans med en av mina bästa vänner. Vi har tagit det lugnt, ätit gott, gått på teater, strosat på museum, sett på mysiga filmer och bara haft det jäkligt gött. Så välbehövligt dessa mörka januaridagar. När jag kom hem till Örebro hade det snöat rejält så nu är det åtminstone fint, ljust och snöigt ute.

Jag passade på att ta med inneskor till kontoret. Sjukt mycket myskänsla i det plus skönt att slippa slaska runt i snöiga kängor.

Jag känner mig verkligen peak vinterglåmig just nu. Min hud är torr, blek och fnasig. På Instagram ser man solbrända och semesterlysande fejor från sandstränder. Själv tittar jag mig i spegeln och ser liksom grön/grå ut? Nä jag är inte avundsjuk. Inte alls.

Nu sitter jag och redigerar morgondagens poddavsnitt av Teknikens under. Jobbar alltid bäst med deadline men ja… nu är det kötta som gäller. Är riktigt pepp på avsnittet iallafall – det kommer handla om skolan! Den ständigt heta potatisen om skolans digitalisering och vilka möjligheter tekniken faktiskt kan skapa. Och vad vi vill att skolans roll ska vara – nu och framtiden!

Hur mår ni denna januaritisdag? Kämpar ni också med vinterglåmighet och snö eller vad pågår i era liv? ♥️

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

5

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *