Poddar, deadline och snö

Hej och glad tisdag!

Nu är poddavsnittet där jag intervjuas i Heja Framtiden ute där poddar finns. En halvtimme där vi pratar om framtiden, poddande, min blogg och sånt. Jag kanske också råkar prata en del om hur mycket jag gillar att tänka på katastrofer och dystopiska framtidscenarior.

Jag kom igår hem från några riktigt avslappnande dagar tillsammans med en av mina bästa vänner. Vi har tagit det lugnt, ätit gott, gått på teater, strosat på museum, sett på mysiga filmer och bara haft det jäkligt gött. Så välbehövligt dessa mörka januaridagar. När jag kom hem till Örebro hade det snöat rejält så nu är det åtminstone fint, ljust och snöigt ute.

Jag passade på att ta med inneskor till kontoret. Sjukt mycket myskänsla i det plus skönt att slippa slaska runt i snöiga kängor.

Jag känner mig verkligen peak vinterglåmig just nu. Min hud är torr, blek och fnasig. På Instagram ser man solbrända och semesterlysande fejor från sandstränder. Själv tittar jag mig i spegeln och ser liksom grön/grå ut? Nä jag är inte avundsjuk. Inte alls.

Nu sitter jag och redigerar morgondagens poddavsnitt av Teknikens under. Jobbar alltid bäst med deadline men ja… nu är det kötta som gäller. Är riktigt pepp på avsnittet iallafall – det kommer handla om skolan! Den ständigt heta potatisen om skolans digitalisering och vilka möjligheter tekniken faktiskt kan skapa. Och vad vi vill att skolans roll ska vara – nu och framtiden!

Hur mår ni denna januaritisdag? Kämpar ni också med vinterglåmighet och snö eller vad pågår i era liv? ♥️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering