Gott nytt år!

Hej kära ni!

Hoppas ni haft ett vilsamt jul och nyår – det har jag VERKLIGEN haft. Vet inte när jag var så här ledig senast?

Jag har varit nere i Köpenhamn, i Falun, i Västerås och nu hela mellandagarna och nyår hemma i Örebro.

Det blev en vit och mysig jul med mycket lek och gos med brorsbarn, spel med släkten och massa god mat och godis. Precis som det ska vara.

Men mellandagarna här, det är nu den verkliga vilan och semestern infunnit sig. Jag och Max har slappat, gått på promenad, umgåtts med vänner, spelat massor med TV-spel (Nintendo Switch!), plöjt ”Bodyguard” på Netflix och jag har hunnit med att se hela femtimmarsversionen av Fanny och Alexander. Bara en sådan sak.

Jag har också varit OVANLIGT duktig på att helt släppa all press att kolla mailen, blogga, jobba eller ladda upp på sociala medier. Mest har jag hängt på Twitter och någon enstaka på Instagram. Bara utifrån vad som känns meningsfullt och mysigt, helt utan fokus på jobb.

Nu börjar jag lite yrvaket att ställa in mig på att börja jobba igen på måndag och jag börjar känna mig redo!

Den bästa julklappen jag gav till mig själv jobbmässigt var att jag gjorde en ordentlig storstädning och rensning av kontoret innan jag gick på ledighet. Att komma tillbaka till ett helt nystädat, välorganiserat och utrensat kontor för att starta igång 2019!!! Kan inte tänka mig något peppigare, faktiskt.

Jag tänkte bara kika in här lite snabbt och säga hej nu. Framåt tänkte jag dela med mig av en kort tillbakablick på 2018 och allt fantastiskt som faktiskt hände. Och så ska vi se framåt och sätta målen för 2019. Jag har en riktigt kul jobbnyhet jag sitter och ruvar på som jag ska dela med mig av alldeles snart. Något som kommer prägla jobbvåren ordentligt.

Vi hörs om det och om allt annat. Hoppas ni också hinner slappa lite innan vi drar igång 2019 på allvar. Jag är fortfarande inte heeelt färdig med god mat, julstjärna, mysiga filmer och allmänt jullov.

Kram och gott nytt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering