Minisode: Intervju med Cat Posey om identitet och inkludering i techbranschen Hon har jobbat för president Obama och grundat organisationen Tech by Superwomen.

Den här veckans minisode är en intervju med Cat Posey. Inspelad på Internetdagarna, en konferens anordnad av Internetstiftelsen (IIS) som jag var på i måndags. Cat var en av måndagens keynote speakers och jag blev SÅ impad av hennes allmänna awesomeness och hennes approach till det här med inkludering och mångfald i techbranschen.

Så såklart var det supernajs att jag fick möjligheten att göra en exklusiv poddintervju med henne! Vi satt i en liten glaslåda mitt på mässgolvet, ni vet en sån där som stänger ute alla utifrånljud när man ska ha möte eller telefonsamtal?

Cat Posey är amerikan och grundare av organisationen Tech by Superwomen. Hon har jobbat för President Obama och är nu mer senior tech director på den stora amerikanska banken Capital One.

Vi pratade om hur och varför mångfald i techbranschen är viktigt. Om fördomar och rekrytering. Om kollektiv identitet. Om Sverige och USA. Och om framtiden i dessa Trump-tider. En riktigt cool person som har SÅ mycket vettigt att säga om mångfald och inkludering – inom tech men också i allmänhet.

Lyssna nu

Podden finns att lyssna på via

? Eller så kan du lyssna direkt här:

Glöm inte att prenumerera!

Du kan se hela Cat Poseys keynote från Internetdagarna på Youtube här.

Följ Cat Posey på Twitter: @catpoetry

Tankar och reflektioner efter att ha lyssnat på avsnittet? Dela med dig ?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

6

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 158 times, 1 visits today)

4 kommentarer

  1. Ann-Charlotte 21 november, 2018 at 12:05

    Cat Posey var verkligen bra! Jag var också där i måndags, men känner att jag måste se föredraget en gång till. Det var så mycket att fundera kring. Ska bli spännande att lyssna på intervjun.

    Reply
  2. Linda 21 november, 2018 at 22:31

    Så himla coolt! High five på den!

    Reply

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *