Mot New York!

Nu är jag på väg! Sitter vid gaten och väntar på att boarda planet som redan är lite försenat tydligen – men vad gör det? Jag ska till New York!!!!!!!

Vi flyger idag och sen imorgon är själva Apple eventet. Sen har stannar jag ytterligare en dag för att hinna få lite New York-dos innan det är dags att flyga hem igen.

Det här är ju ett lite annorlunda Apple event eftersom det är i just New York (brukar ju vara i San Fransisco) och det är dessutom mycket mindre och inte lika “tungt” som ett iPhone-event. Kan ju vara därför också som de som brukar bli inbjudna från Sverige tackat nej, och därför jag blivit medbjuden (antagligen tbh) men jag väljer att se det som att jag är superspecial!!!! Vilket jag ju är 😉Det ska bli jättekul iallafall.

När vi hörs igen är jag i det stora äpplet! Häng med på Instagram Stories (@teknifik) där jag kommer göra mest löpande uppdateringar.

See you soon! 💖

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

4
(Visited 61 times, 1 visits today)

8 kommentarer

 1. Carl 29 oktober, 2018 at 12:47

  Hej Elin!

  Lycka till i New York!
  Ska bli spännande att läsa om vad du fått vara med om i denna jättelika stad. Själv är jag ju från en liten håla på landet. Blir mörkrädd av att bara besöka Stockholm. Var där en dag. Alla sprang åt olika håll. Jag visste inte vilken jag skulle följa! 😉
  Hade jag rest till New York hade jag antagligen gått vilse och aldrig kommit tillrätta igen. Men det är ingen fara med dig, du fixar det lätt..

  Ha det bäst!
  //Carl, hittaupplevelse.se

  Reply
 2. johanna 29 oktober, 2018 at 13:07

  ååååh en av mina favoritstäder i världen! Följer din New York resa med löjligt mycket entusiasm! Hoppas du får en toppenvistelse!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *