Mot New York!


Nu är jag på väg! Sitter vid gaten och väntar på att boarda planet som redan är lite försenat tydligen – men vad gör det? Jag ska till New York!!!!!!!
Vi flyger idag och sen imorgon är själva Apple eventet. Sen har stannar jag ytterligare en dag för att hinna få lite New York-dos innan det är dags att flyga hem igen.
Det här är ju ett lite annorlunda Apple event eftersom det är i just New York (brukar ju vara i San Fransisco) och det är dessutom mycket mindre och inte lika ”tungt” som ett iPhone-event. Kan ju vara därför också som de som brukar bli inbjudna från Sverige tackat nej, och därför jag blivit medbjuden (antagligen tbh) men jag väljer att se det som att jag är superspecial!!!! Vilket jag ju är ?Det ska bli jättekul iallafall.
När vi hörs igen är jag i det stora äpplet! Häng med på Instagram Stories (@teknifik) där jag kommer göra mest löpande uppdateringar.

See you soon! ?

8 reaktioner på ”Mot New York!”

 1. Hej Elin!
  Lycka till i New York!
  Ska bli spännande att läsa om vad du fått vara med om i denna jättelika stad. Själv är jag ju från en liten håla på landet. Blir mörkrädd av att bara besöka Stockholm. Var där en dag. Alla sprang åt olika håll. Jag visste inte vilken jag skulle följa! 😉
  Hade jag rest till New York hade jag antagligen gått vilse och aldrig kommit tillrätta igen. Men det är ingen fara med dig, du fixar det lätt..
  Ha det bäst!
  //Carl, hittaupplevelse.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering