Minisode: Storytime om hur jag skapade min blogg och mitt drömjobb Nu har jag varit egenföretagare på heltid i ett år!

När jag satt och funderade på vad jag skulle göra som veckans minisode till poddflödet så slog det mig att jag ju faktiskt varit egenföretagare på heltid i prick ett år nu (från den 1 oktober). Det gjorde mig väldigt nostalgisk och jag började scrolla tillbaka i mitt arkiv ända till starten och fick nästan en liten gråtklump i halsen av att tänka på allt som hänt under dessa nästan tre år som jag drivit bloggen.

Så jag bestämde mig för att låta den historien bli veckans minisode.

Vad gjorde jag innan jag startade bloggen? När började jag tjäna pengar? Hur hann jag med att blogga? Vilka inlägg och händelser har varit väldigt betydelsefulla? Hur har det känts under resans gång?

Ni får följa med från innan jag startade bloggen och hela vägen fram till nu. Om vad jag gjorde när jag kom idén till bloggen, hur jag startade, vad jag gjorde under den första tiden, de första jobben och de första darrande månaderna som helt egen. Både ups and downs.

Även ni som följt mig länge och har hört “min story” förr kommer nog få reda på en del nya grejer och lära känna mig bättre!

Lyssna nu

Eller via:

iTunes / Apple Podcasts

Acast

Spotify

Glöm inte att prenumerera! ⭐️?⭐️

Hur kom du in på att följa min blogg eller lyssna på podden? Jättespännande ju! Har du följt mig länge eller är du rätt ny? Dela gärna med dig av DIN del i storyn om den här platsen. ??

Foto: Pia Gyllin / Happyfeed.se

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

9

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 278 times, 1 visits today)

6 kommentarer

 1. Mia Bergvall 3 oktober, 2018 at 08:16

  Ska bli spännande att lyssna på, är så inspirerande att höra andras väg mot drömjobbet!

  Reply
 2. Clara 3 oktober, 2018 at 10:50

  Men wow, ser fram emot att lyssna på det! Grattis till ett år!

  Reply
 3. Sara 9 oktober, 2018 at 11:31

  Jag tror jag blev tipsad om din blogg i någon grupp på Facebook, typ Social Media Gäris eller liknande. Du har definitivt gjort mig mer teknikintresserad, vilket känns kul! 🙂

  Podden har jag inte lyssnat på än, men tror jag ska göra det imorgon när jag gräver ner mig i examensarbete.

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 9 oktober, 2018 at 11:42

   Vad kul att höra, Sara!!! Facebookgrupper alltså, the best. Hoppas du ska gilla podden. 😀

   Reply

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *