Jag gästade 99podden och snackade robotdammsugare och Nintendo Switch


Hej! Hur mår du denna tisdag? Jag är lite småkrasslig så jag tänkte berätta om en annan dag för ett litet tag sedan när jag var i Stockholm. Då besökte jag nämligen Jakob och Ida på grymma 99.se – en grym tekniksajt och forum för alla som vill prata prylar och tech på ett väldigt inbjudande och avslappnat sätt. Jag tycker 99.se är SÅ bra och det var jättekul att få komma in på deras härliga och nördiga kontor.
Anledningen till att jag var på besök var också för att få vara med och snickesnacka i höstens första avsnitt av 99podden! Jag berättade om vår nya robotdammsugare Skruttbot (känd från Instagram) och om sommaren med Nintendo Switch. ?
99.se fyller en otroligt fin och viktig funktion tycker jag genom att de har sitt forum (som funnits sedan 2001 under namnet 99mac fram till 2012 då det bara blev 99). Eftersom de är en riktig redaktion med anställda så har de också mycket bättre publiceringsfrekvens än t.ex. denna blogg. Jag tycker också de har mycket samma approach till tech som jag har. Det vill säga med användbarhet i fokus och inkluderande tilltal. Så det är verkligen ett följ-tips!
Ida ska förresten åka på Apple keynoten i Kalifornien den 12 september!!!! Hur coolt är inte det? ?IDOL!
Hur som helst – om ni vill höra mig nörda loss lite tillsammans med fellow nördar så gå in och lyssna på 99podden. Finns på iTunes här och såklart på andra poddappar bara sök på ”99podden” och lyssna på avsnitt #236 för att höra mig.

Ha en fortsatt fin tisdag! ?

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

1 reaktion på ”Jag gästade 99podden och snackade robotdammsugare och Nintendo Switch”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!