Jag gästade 99podden och snackade robotdammsugare och Nintendo Switch


Hej! Hur mår du denna tisdag? Jag är lite småkrasslig så jag tänkte berätta om en annan dag för ett litet tag sedan när jag var i Stockholm. Då besökte jag nämligen Jakob och Ida på grymma 99.se – en grym tekniksajt och forum för alla som vill prata prylar och tech på ett väldigt inbjudande och avslappnat sätt. Jag tycker 99.se är SÅ bra och det var jättekul att få komma in på deras härliga och nördiga kontor.
Anledningen till att jag var på besök var också för att få vara med och snickesnacka i höstens första avsnitt av 99podden! Jag berättade om vår nya robotdammsugare Skruttbot (känd från Instagram) och om sommaren med Nintendo Switch. ?
99.se fyller en otroligt fin och viktig funktion tycker jag genom att de har sitt forum (som funnits sedan 2001 under namnet 99mac fram till 2012 då det bara blev 99). Eftersom de är en riktig redaktion med anställda så har de också mycket bättre publiceringsfrekvens än t.ex. denna blogg. Jag tycker också de har mycket samma approach till tech som jag har. Det vill säga med användbarhet i fokus och inkluderande tilltal. Så det är verkligen ett följ-tips!
Ida ska förresten åka på Apple keynoten i Kalifornien den 12 september!!!! Hur coolt är inte det? ?IDOL!
Hur som helst – om ni vill höra mig nörda loss lite tillsammans med fellow nördar så gå in och lyssna på 99podden. Finns på iTunes här och såklart på andra poddappar bara sök på ”99podden” och lyssna på avsnitt #236 för att höra mig.

Ha en fortsatt fin tisdag! ?

1 reaktion på ”Jag gästade 99podden och snackade robotdammsugare och Nintendo Switch”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering