Jag gästade 99podden och snackade robotdammsugare och Nintendo Switch Lyssna på mig i världen mysigaste teknikpodd!

Hej! Hur mår du denna tisdag? Jag är lite småkrasslig så jag tänkte berätta om en annan dag för ett litet tag sedan när jag var i Stockholm. Då besökte jag nämligen Jakob och Ida på grymma 99.se – en grym tekniksajt och forum för alla som vill prata prylar och tech på ett väldigt inbjudande och avslappnat sätt. Jag tycker 99.se är SÅ bra och det var jättekul att få komma in på deras härliga och nördiga kontor.

Anledningen till att jag var på besök var också för att få vara med och snickesnacka i höstens första avsnitt av 99podden! Jag berättade om vår nya robotdammsugare Skruttbot (känd från Instagram) och om sommaren med Nintendo Switch. 😍

99.se fyller en otroligt fin och viktig funktion tycker jag genom att de har sitt forum (som funnits sedan 2001 under namnet 99mac fram till 2012 då det bara blev 99). Eftersom de är en riktig redaktion med anställda så har de också mycket bättre publiceringsfrekvens än t.ex. denna blogg. Jag tycker också de har mycket samma approach till tech som jag har. Det vill säga med användbarhet i fokus och inkluderande tilltal. Så det är verkligen ett följ-tips!

Ida ska förresten åka på Apple keynoten i Kalifornien den 12 september!!!! Hur coolt är inte det? 🤩IDOL!

Hur som helst – om ni vill höra mig nörda loss lite tillsammans med fellow nördar så gå in och lyssna på 99podden. Finns på iTunes här och såklart på andra poddappar bara sök på “99podden” och lyssna på avsnitt #236 för att höra mig.

Ha en fortsatt fin tisdag! 🙌

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

3
(Visited 59 times, 1 visits today)

1 kommentar

  1. Carl 4 september, 2018 at 10:02

    Hej Elin!

    Tack för ett bra tips! Lägger in en länk till 99 på min gamla länkkatalog sverigesurfen.se

    Ha det gott!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *