Intervjuad av Baaam Om jämställdhet inom tech, mitt teknikintresse, bloggande m.m.

Illustration: Baaam

Hej vänner, hoppas ni överlever i värmen? Jag gör mitt bästa men jag kan säga att det är svårt att få flytt-saker gjort när det 30 grader ute och 25 inne. Min hjärna har svårt att fungera helt enkelt.

Men tänkte berätta om en kul grej: jag är “Månadens Baaambrud”!!! Vilken ära.

Här kan du läsa intervjun som Baaam gjort med mig.

Tycker det här starterpacket blev så himla fint också 😍Visst känns det prick som jag? Det fick bli en OnePlus 6 med eftersom det är mobilen jag testar just nu (snart kommer recension, hög tid!). Snart kommer jag byta dock.. har en liten pärla påväg nämligen… kan ni gissa vilken?

Hoppas ni har en skön söndag! ♥️

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

3
(Visited 92 times, 1 visits today)

2 kommentarer

  1. Wilda 27 juli, 2018 at 08:36

    Du är ju för fin! Så väl värd alla utmärkelser du kommer få genom livet <3

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *