Intervjuad av Baaam

Illustration: Baaam

Hej vänner, hoppas ni överlever i värmen? Jag gör mitt bästa men jag kan säga att det är svårt att få flytt-saker gjort när det 30 grader ute och 25 inne. Min hjärna har svårt att fungera helt enkelt.
Men tänkte berätta om en kul grej: jag är ”Månadens Baaambrud”!!! Vilken ära.
Här kan du läsa intervjun som Baaam gjort med mig.
Tycker det här starterpacket blev så himla fint också ?Visst känns det prick som jag? Det fick bli en OnePlus 6 med eftersom det är mobilen jag testar just nu (snart kommer recension, hög tid!). Snart kommer jag byta dock.. har en liten pärla påväg nämligen… kan ni gissa vilken?

Hoppas ni har en skön söndag! ♥️

2 reaktioner på ”Intervjuad av Baaam”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering