Sandra – en humorpodcast om en röststyrd assistent En märklig värld pågår bakom Amazon Alexa-kopian "Sandra".

Min kompis Kajsa tipsade mig om den här lilla märkliga humor/drama-podden från Gimlet Media. “Sandra” handlar om en lite vilsen kvinna, Helen, som får ett nytt jobb på ett coolt techbolag i en amerikansk småstad.

Företaget driver en digital, röststyrd assistent – liknande Siri eller Alexa. Saken är bara den att det inte är artificiell intelligens som ligger bakom assistenten. Nej istället sitter det massor av människor på olika avdelningar och svarar på användarnas frågor.

Helen får sitta på avdelningen för fågel-relaterade frågor, som ligger precis bredvid matrelaterade allergier.

Det är en märklig och knasig liten värld som uppbådar sig både i frågorna från människorna som använder assistenten och svaren från de som simulerar den artificiella intelligensen.

Mysig lyssning för den som vill ha något kort, enkelt och roligt. Det gör också att man börjar tänka på Siri eller Google Assistant på ett helt nytt sätt. Tänk ändå om det är en verklig människa som sitter där bakom och måste hantera alla korkade grejer man frågar 😂

Vilka är dina bästa poddar just nu? Är alltid sugen på tips!! 👇

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

1
(Visited 54 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *