Här hittar du mig i Almedalen 2018 Jag ska snacka kvinnligt entreprenörskap och hur ny teknik kan rädda världen!

Foto: Teknikföretagen

På måndag åker jag till Gotland för att spendera några dagar på Almedalsveckan!! Det känns jättekul, det var flera år sedan jag var där sist (då för första gången). Då var jag en oavlönad praktikant och bodde i tält en bra bit från Visby. I år har jag hela två uppdrag och betydligt bättre boendesituation, hehe.

Måndag: Tillväxt från start – kvinnors företagande när det är som bäst

måndagen kl 16.00 är jag med på Drivhusets arrangemang som handlar om kvinnors företagande och hur vi får fler kvinnliga entreprenörer.

Jag kommer att prata om att driva blogg som företag och om internetålderns kvinnliga, digitala entrepenörer som börjar med att bygga sin kundbas genom sociala medier och internet!

Superspännande arrangemang och jätteviktigt ämne!

Följ länken i rubriken för mer information!

Hållbar till 100 procent

onsdag kl 13.00 medverkar jag i Teknikföretagens och Företagsakademins väldigt spännande och lite knäppa arrangemang “Hållbar till 100”. Det är en sorts duell kan man säga mellan oss på bilden där uppe! Drönar-entreprenören Helena Samsioe, Kocken Paul Svensson och så jag. Moderator är Göran Everdahl.

Vi har alla tre skrivit en ganska lång text som tryckts i en bok där vi berättar om vår bästa lösning för en hållbar framtid. Min handlar såklart om hur ny teknik genom som artificiell intelligens, självkörande bilar, smarta trädgårdar och VR/AR kan rädda världen! Låt robotar ta våra jobb, helt enkelt.

Det ska bli superkul att prata om min text på seminariet och även höra de andras ståndpunkt.

Tror också det blir ett superroligt event för deltagarna eftersom man får lagtröjor för våra olika lag och man får rösta på den idé/ståndpunkt man tycker är bäst.

Om du ska till Almedalen tycker säg till vetja så kan vi ses i vimlet!

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

7

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 234 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *