Tech gäris är igång – nu kör vi!


Nu är vi igång! 9 peppade gäris sitter framför mig just nu och vi har gått igenom hur internet funkar, hur hemsidor funkar och börjat knacka lite HTML. Just nu håller de på och skissar (med penna och papper) på sina designer för att väcka kreativiteten.
Det känns så himla kul och pirrigt att äntligen vara igång efter allt planerande och fixande. Nu kommer vi köra 3 hela dagar!

Jag kom hit till ABF:s lokaler igår för att fixa lite mys med Philips Hue-lampor och vimplar. Man vill ju skapa lite härlig atmosfär för haxande liksom.

Vi hörs på andra sidan! ?

6 reaktioner på ”Tech gäris är igång – nu kör vi!”

    1. Gäri började som ett ord för tjej med grund i förortssvenska. Ordet fick stor spridning tack vare nätverket Street Gäris som också gett ordet dess mer inkluderande betydelse – där även icke-binära ingår. Idag används ordet just för att vara mer inkluderande i t ex grupper på Facebook (ex Växtgäris m.fl.).

  1. Jag är liksom tom på superlativ när det gäller dig MEN HJÄLP VAD DU ÄR FANTASTISK! Du gör så mycket bra som får mig att rysa från tårna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering