Jag föreläser om smarta hemmet på IKEA Örebro


Det här är så kul! Den 27 februari kommer jag snacka om smart teknik i hemmet på IKEA Örebro. Det är ett event för family-medlemmar (gratis att bli medlem though) med begränsat antal platser.
Vi kommer att snacka om hur tekniken tar plats i hemmet och gör det smartare, roligare och enklare. Både idag men också hur det kan tänkas se ut i framtiden. ??

IKEA:s AR-app ”Place”.

Det känns jättepepp att göra det här föreläsningssamarbetet med IKEA eftersom de är det företag som jag tror kan göra stor förändring gällande att ta smart teknik hemma till allas hem och inte bara de mest insatta.
Sen så har jag en rätt personlig relation till IKEA som företag också.
När vi var små så åkte vi till IKEA och åt köttbullar typ en gång i veckan, så det har liksom alltid haft en lite speciell plats i mitt hjärta. När jag bodde i USA åkte jag till IKEA regelbundet. Dels för att underhålla mitt au pair-barn genom att gå låååångsamt genom hela utställningen och busa i alla rummen. Men också för att handla livsnödvändigheter som knäckebröd, lingonsylt och marabou-choklad i butiken. ♥️

Så om du bor i eller i närheten av Örebro vore det superkul att se dig där!!! Du anmäler dig här.

2 reaktioner på ”Jag föreläser om smarta hemmet på IKEA Örebro”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering