Life update: workshop och veckoplanering Om vad som ligger framför mig den här veckan.

HEJ! 

Jag är så otroligt glad för att bloggpeppen har verkligen återkommit med full styrka. Under de senaste månaderna har jag varit lite utav en dip. All min tid har på något sätt upptagits av tankar kring uppdrag och få in pengar på kontot (vilket inte är så konstigt som ny företagare). Det har gjort att bloggen ofta hamnat i sista hand och jag har inte känt den där inspirationen och energin som jag varit van vid innan.

Under bloggens första 1,5 år så hade jag siktet så tydligt inställt på vad jag ville göra och var jag ville nå. Jag ville att bloggen skulle växa och hade olika tankar om vad jag det skulle generera. När jag nått flera av de målen, och samtidigt var nere i frilans-hustler-träsket, tappade jag lite riktningen framåt. Vad är min långsiktiga plan? Var är jag påväg?

I måndags hade jag och min kompis Karro (som jag delar kontor med) kickoff och snackade drömmar, mål och prioriteringar. Efter det och under veckan så bara klarnade det! Jag tänkte berätta mer om det i ett kommande inlägg.

Den här veckan

Så här ser min vecka ut:

Måndag

Började dagen med Techsvepet i Aftonbladet Morgon som vanligt! Vi snackade några heta trender från CES (den stora techmässan i Las Vegas). Kul kul! Nu är jag på kontoret och har ordnat upp lite saker inför onsdag (se onsdag) och har en del saker inplanerat inför den officiella lanseringen av Sociala medierdagen som sker idag. Jag bygger bland annat sajten för eventet och har gjort den grafiska profilen. Och så ska jag föreläsa också! Om att göra video till sociala medier – in och följ på Insta och kirra biljett om du bor i Örebro.

Tisdag

På tisdag ska jag förbereda inför onsdagen och jobba med ett konsultuppdrag. Det finns ingen brist på arbetsuppgifter i Firman Teknifik kan jag lova 😅 Det blir en heldag på kontoret helt enkelt!

Onsdag

På onsdag ska jag göra något superspännande!!! Jag ska hålla en heldags workshop i sociala medier för en referensgrupp av företagare här i Örebro. Detta är första steget i att jag ska börja hålla regelbundna workshops där företagare på en dag ska få lära sig ALLT de behöver för att verkligen utnyttja sociala mediers potential. Ahhh pirrigt!!

Torsdag

På torsdag kommer jag förhoppningsvis leva på ett totalt high av att ha hållit min första heldagsworkshop. Den energin hoppas jag kunna omsätta i effektivitet och bocka av många saker på att göra-listan. Konsultuppdrag, upplägg för framtida samarbeten, skapa innehåll etc etc

Fredag

Fredagar brukar vara en bra dag för att samla upp saker efter veckan. Vore kanon om jag hann fixa lite på kontoret också (typ dammsuga och sånt), kanske piffa lite (inte kommit någonstans med det än) och få ordning på bokföringen inför bokslutet.

🙌

Väldigt pepp och pirrig inför den här veckan! Hur ser din vecka ut? 💖

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

3
(Visited 82 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *